Jelenleg csak angolt tanulok és kreszt és nem dolgozok. Szerintetek az normális hogy az anyukám azt mondja hogy segits itthon vagy nincs rám szükség?
Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 12:35
11/26 anonim válasza:
Ha teljes munkaidőben dolgoznál, akkor is alap lenne, hogy kiveszed a részed a házimunkából (anyagi felelősségvállalás mellett).
12/26 anonim válasza:
Teljesen alap, hogy ha ott élsz valahol, akkor kiveszed a részed a háztartásból. Az angoltanulás meg a KRESZ nem vesz el napi 24 órát az életedből, semmire se kifogás.
13/26 anonim válasza:
Az, hogy kétnaponta besegítesz valamivel lóf.sz, már ne is haragudj. Akkor is ki kéne venned a részed mindenből, ha dolgoznál, hát még így. Vagy talán úgy képzeled a felnőtt életed, hogy keresel magadnak valami takaros kis cselédet, aki majd szépen kiszolgál? Felnőtt ember vagy, viselkedj úgy.
14/26 anonim válasza:
Nem besegíteni kéne hanem a nagy részét neked csinálni. És ha nem dolgozol miből szállsz be a rezsibe? Miből fizeted a dolgaid? Vagy azt is elvárod hogy ingyenélőként eltartsanak?
15/26 anonim válasza:
Magad fizeted az angolt és kreszt? Nem? Akkor szerinted itt a gyakorin ki szerint normális? Hm?? Eleve hülyeség a kérdésed, mert erre még itt sem válaszolna senki igennel. Egyébként ez a am, vok, stb. rövidítés nem arra utal, hogy megkomolyodtál volna. Csak szólok, hogy ez már "gáz" még a tinik körében is. A kérdésed provokáló, mert te magad is tudod, hogy anyádnak van igaza (ha valós a kérdés), és van egy csepp agyad. Még ki is hangsúlyozod, hogy nem dolgozol. Bammeg!:)
16/26 anonim válasza:
15. vagyok. Ráadásul most nézem, hogy anyós-após alkategóriában van a kérdésed. Valahogy nem passzol így semmi.:)
17/26 anonim válasza:
Nem normális. Az teljesen rendben van, ha szeretné, hogy te is kivedd a részed az otthoni tennivalókból. Viszont az a rész, hogy különben nincsen rád szükség... A család nem azért család, hogy megkönnyítsük a saját életünket és kvázi erre használjuk a másikat, hogy pl. kitakarítson vagy bevásároljon helyettünk. A háztartás közös, mindenkinek érdeke is a házimunka elvégzése stb., szóval nem arról beszélek, hogy ne legyen munkamegosztás és ilyenek, hanem arról, hogy ez a mondat úgy hangzik, mintha csupán ez az egyetlen szempont lenne fontos számára, hogy hasznot húzzon belőled. Ugyanaz, mint amikor valaki pl. csak a pénzért/eltartásért cserébe tartja a kapcsolatot a rokonokkal, ez sem jobb semmivel sem. Szóval én azt gondolom, hogy nem normális dolog ilyen kijelentést tenni.
18/26 anonim válasza:
Csak a nők főznek mosnak,álmodban,mai nő ugy fél a házimunkátol.. Inkább a müköröm meg a barátnőzés,család meg egyen szart..
19/26 anonim válasza:
Miért nem dolgozol? Legalább 4 órában? Nem értem. Ha ők tartanak el minimum, hogy vesegítesz otthon
Nem kétnaponta, mert ez ciki.
20/26 anonim válasza:
Ja bocs, hogy én itt suliban vagyok napi 8 órát, érettségizem, nyelvvizsgázom, csinálom a kreszt és a házimunkát, nem tudtam, hogy ezért jár a pihi. Ha hamarabb szóltál volna... 🤔🤨🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!