Nem érem el apámat es kezdek felni. Otlet?
Figyelt kérdés
Tegnap irtam apamnak messengeren egy uzenetet. Nem ment at neki es igazabol ez lehet meg nem is jelentene semmit de a munkajanal fogva neki mindig be van kapcsolva a telefonja illetve naponta tobbszor is felcsekkol facebookra. Tobb napja nem volt mar elerheto es se ott sem pedig emailen nem valaszol. Kifejezetten jo a kapcsolatunk csak ugye kint el Angliaban ezert kb. 2hetente beszelunk. Nagyon furdal a lelkiismeret hiszen tegnap vettem eszre hogy elfelejtettem neki valaszolni a nagy rohanasban. Nagyon remelem hogy jol van... Esetleg valahogy megtudom nezni hogy gmailen mikor volt fent utoljara? Elore koszonom a valaszokat!2019. márc. 12. 18:39
11/12 anonim válasza:
"Nagyon furdal a lelkiismeret hiszen tegnap vettem eszre hogy elfelejtettem neki valaszolni a nagy rohanasban."
Megsértődött és szívat.
12/12 anonim válasza:
Reméljük, nincs baj. Ha csak szivat, akkor legalább jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!