Ha a szülőknek mindkét gyermekük a saját neméhez vonzódik annak mi lehet az oka? Csak véletlen?
Tehát a párom családjában van egy család ahol a szülőknek a fiúk a férfiakat szereti és barátja van a lányuk a lányka szereti és barátnője van. A fiú 24 a lány 27 éves. Mi lehet az oka?
Tökéletes családnak tűnnek. Mindenük megvan, gyönyörű ház, 30 éve házasok, mindig nyaralgatnak stb. Anyuka nagyon csinos nő és mindig tiptop. Nekik soha nem lesz pl unokájuk sem. Én elfogadom ha valaki más, csak elgondolkodtat ez csupán a véletlen műve lenne? De ilyen családdal még talán nem is találkoztam ahol mindkét gyermek identitás zavaros
A genetika szerintem nem határozza meg kizárólagosan a beállítottságot, viszont hajlamot jelenthet, és ez esetben erre gondolok, hogy ez van.
Nálunk pl én, meg unokatesóm vagyunk más beállítottságúak, más család más neveltetés, de mindkettőnknél kijött.
Ugyanígy kár és káros szerintem idekeverni a családi tragédiákat, ezzel is azt sugallva, hogy “normális” körülmények között nem lesz más az ember. Kijött most a popsztár dokuja, ahol két srácot zaklatott majd 10 éven át, első élményük volt és saját bevallásuk szerint akkoriban bele voltak esve. Később mégis feleségük és gyerekük lett, (bár az esetleges szexuális irányultságuk nem ismert pontosan, pl hogy biszexek lettek-e, vannak-e problémáik), de az világosan látszik, hpgy nem lehet csak úgy megváltoztatni egy ember beállítottságát.
A véletlen műve. És attól hogy mindkét gyerek a saját neméhez vonzódik, attól még a család lehet "tökéletes" (bár tökéletes család nincs, de ebbe most ne menjünk bele)
Egyébként a tudomány mai állása szerint még nem tudják,miért lesz valaki meleg, szóval ha mindkét gyerek az,annak ugyanaz az oka,mintha csak az egyik lenne meleg.
Két gyerekem van,mindketten a saját nemükhöz vonzódnak,az oka nem érdekel,csak hogy boldogok legyenek. A tény hogy nem lesz unokám pedig hidegen hagy,nem azért lettek gyerekeim,hogy majd unokát csináljanak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!