Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szülőknek mindkét gyermek...

Ha a szülőknek mindkét gyermekük a saját neméhez vonzódik annak mi lehet az oka? Csak véletlen?

Figyelt kérdés

Tehát a párom családjában van egy család ahol a szülőknek a fiúk a férfiakat szereti és barátja van a lányuk a lányka szereti és barátnője van. A fiú 24 a lány 27 éves. Mi lehet az oka?

Tökéletes családnak tűnnek. Mindenük megvan, gyönyörű ház, 30 éve házasok, mindig nyaralgatnak stb. Anyuka nagyon csinos nő és mindig tiptop. Nekik soha nem lesz pl unokájuk sem. Én elfogadom ha valaki más, csak elgondolkodtat ez csupán a véletlen műve lenne? De ilyen családdal még talán nem is találkoztam ahol mindkét gyermek identitás zavaros

2019. márc. 10. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Attól még, hogy a saját neméhez vonzódik, nem "identitászavaros". Ne legyél már kirekesztő, ez teljesen normális.
2019. márc. 10. 19:15
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

"Szép" szó ez az identitás zavar, csak éppenséggel a gyermekek nem azok, hiszen tisztában vannak a szexuális beállítottságukkal.

Az unokakérdésben nekem a véleményem az, hogy az ember ne azért vállaljon gyereket, hogy az majd unokát "gyárt" neki. Hiszen egy csomó minden meghatározza azt, hogy az embernek lesz-e gyermeke (egészségügyi alkalmasság, anyagi javak, megfelelő partner, lakhatási problémamentesség stb.).

Az unoka még nem kizárt, hiszen egyrészről egyedülállóként is lehet örökbe fogadni, másrészről pedig vannak alternatív megoldások is. Például, ha egy leszbikus nő, és egy homoszexuális férfi dönt közös gyermeknemzésről. Az más kérdés, hogy az ilyen szülőkkel rendelkező gyerekekre nem maguk a szülők, hanem a közvetlen környezetük, és a társadalom jelentene veszélyt a kiközösítés miatt.

2019. márc. 10. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Ez tök érdekes, én is gondolkodtam már ezen. Én is ismerek egy ilyen családot (nagyon messziről), ahol két gyerek van, egy férfi, egy nő (harmincasok) és mindkettő a saját neméhez vonzódik.

Relatíve sok meleg és leszbikus ismerősöm van, mindegyiküknél történt valami trauma, nem egészséges vagy teljes családban nőttek fel. Apa meghalt nem sokkal születés után... Szülők ölték egymást gyerekkortól kezdve, de a mai napig nem váltak el... Karrierista szülőknek nem volt ideje a gyerekekkel foglalkozni, bébiszitter nevelte őket...

Hogy ennek a hozadéka-e a homoszexualitás, vagy ettől teljesen független a dolog...? Fogalmam sincs, és nem is mernék ilyen eszmefuttatásba belekezdni, mert szerintem ez egy borzasztó kényes és bonyolult téma.

Annyit tudok, hogy az én ismerőseimnél mind volt valami trauma gyerekkorban. Hogy a fent említett családban volt-e, azt nem tudom - mint mondtam, távolról ismerem csak őket, mondhatni látásból.

2019. márc. 10. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk unokatesom meleg,a két tesoja hetero pedig tok boldog család őt is elfogadták. Nem hiszem h identitás zavar ez,azok inkább a biszexek akik maguk se tudják mit akarnak.
2019. márc. 10. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg genetika ?
2019. márc. 10. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Szexuális orientáció = fiúkat vagy lányokat szereti.

Nemi identitás = fiúnak vagy lánynak érzi magát.

Ha már sértegetsz valakit, legalább tudd, hogy miről beszélsz.

2019. márc. 10. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Genetika, szép, tiptop háznak ehhez nincs köze

Az, hogy valakinek a szexuális preferenciája a saját neme az nem identítás zavar

És <newsflash> attól, hogy valaki meleg, még nem steril, lehet gyereke

2019. márc. 10. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az identitászavart a felettem írók már kivesézték, arra nem térnék ki.

Ha abból indulunk ki, hogy a homoszexuális emberek aránya az össztársadalomban 10 % körül van, akkor szerintem ez nem egy kirívó dolog. Persze, nem mindennapos, de én nem érzem benne a hűha faktort.

2019. márc. 11. 10:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Jólvan már, én nem vagyok homoszexualis honnan tudjam mi pontosan identitás zavar és mi nem..
2019. márc. 11. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
No comment csak korlátolt vagy. Remélem nen fogsz párod családja előtt nyilvánosan b zizini...
2019. márc. 11. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!