Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a bunkó?

Most tényleg én vagyok a bunkó?

Figyelt kérdés
Sógornőm megkérdezte tőlem, hogy szerintem vegyenek-e egy kutyát. Én meg mondtam, hogy persze, szerintem tök jó ötlet, legalabb tudnak kicsit gyakorolni arra, ha esetleg babát akarnak vállalni. Erre sógornőm teljesen kiakadt, hogy en őt teljesen életképtelennek tartom, és hogy szerintem nem tudná a gyerekét felnevelni, csak ha vesz előtte egy kutyát. Azt mondta, hogy mostmar csak azért is megmutatja, hogy képes rá, ezért most kutya helyett belevágtak a babaprojektbe. Én erre nagyon felhúztam magam, és közöltem vele, hogy ha csak azért akar gyereket szülni, hogy nekem megmutassa, akkor inkább tényleg vegyenek egy kutyát. Most az egész család haragszik rám, mert hogy bunkó voltam...
2019. márc. 9. 15:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát, én a helyedben alighanem visszaszóltam volna a legkeresetlenebb stílusomban, hogy a f...nak kérdezte meg a véleményemet, ha így reagál rá!

Aki meg a családból ezek után engem tart bunkónak, az részemről le van húzva és öblítve!

Legalább megtudnám, mennyire nem érdemes velük tartanom a kapcsolatot.

2019. márc. 9. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!