Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki az édesanyj...

Van itt olyan, aki az édesanyjával nőtt fel, de az apja ismeretlen?

Figyelt kérdés

Hogy élitek ezt meg? Mit szólnátok hozzá, ha 18-20 éves korotokban előkerülne az apa? Örülnétek neki, vagy már nem is szeretnétek megismerni?

Ez azért érdekel, mert nekem is lehet olyan gyerekem, aki nem tud rólam, és nincs kizárva, hogy megkeresném.

2019. febr. 24. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
En ismerem apamat es vele nottem fel. Ha nem ismernem, merlegelnek, hogy ha mondjuk szuletesem elott elhagxta volna anyamat, mondvan, neki nem kell ekkora felelosseg, akkor nem akarnam megismerni.
2019. febr. 24. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Attól függ. Ha az apuka tudott arról, hogy gyereke lesz és mégis leszarta 20 évig, akkor max. azért akarnám megismerni, hogy leköpjem és elküldjem a kva anyjába.
2019. febr. 24. 09:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért árnyaltabb a helyzet. Pl. a lakhelyemtől 250 km-re egy egyéjszakás kalandból született gyerek, akinek az anyja se a lakhelyemet, se a nevemet nem tudta, max a keresztnevem, így még csak meg se tudott volna találni. Többször nem is találkoztunk. Két ilyen nőről tudok, aki akkoriban terhes lett, és meg is szülte a gyerekét úgy, hogy nem volt párja.
2019. febr. 24. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Es mit mondanal neki? Vagy miert akarof megkeresni?
2019. febr. 24. 14:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Pl. azért, mert nincs családom, nincs gyerekem, szeretnék segíteni neki az életben, szeretnék apa-fia/lánya kapcsolatot. Ma már megengedhetem magamnak, hogy vegyek neki lakást, autót, külföldi nyaralásokra vihetném stb., plusz az se mindegy, hogy ki örököl majd utánam 20-30 év múlva.
2019. febr. 24. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Es mit mondanal arra, hogy ha megkerdezi, miert nem kerested meg elobb?
2019. febr. 24. 15:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy magyarázkodnom kellene. Akár azt is mondhatom, hogy most tudtam meg. De inkább az életvitelem, a munkám, a karrierem miatt nem fért bele az életembe egy gyerek. Sokat éltem külföldön, több országban is, ennek már vége, már itthon élek, több időm lenne rá. Én közel ötven évesen nem akarok gyereket, de annak örülnék, ha kiderülne, hogy van egy vagy kettő 18-20 éves gyermekem.
2019. febr. 24. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem pl nem érdekel az apám,bár már 20 bőven elmúltam. Azt hiszem 18-20 évesen sem érdekelt . Nem volt rám kíváncsi eddig ,akkor már ne is legyen .

A pénze meg főleg nem kéne . Egy család nem így működik,hogy megcsinálod,aztán csak 2 évtizeddel később tartasz rá igényt,mert neked eddig nem volt "alkalmas" . Én egy gombra sem tartanék igényt az apámtól ,szerintem baromira sértő az egész szituáció,hogy megjelensz a semmiből és előadod,hogy te külföldi utakat meg ki tudja miket akarsz kifizetni neki .

2019. márc. 25. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!