Milyen későbbi élete lesz egy elkényeztetett gyereknek?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, vagy ha netán valaki már megfigyelte vagy átélte ezt a jelenséget valamilyen formában.
Milyen élete lehet egy olyan embernek , netán 10év múlva ,akinek anyuka mindent megcsinál otthon még 20évesen is?
Ui.pedagógiából kellene egy elemzést csinalnom a túlgyámolító nevelési típusból és örülnek neki ha segítenétek esetleg személyes sztorikkal vagy véleménnyel
Pénteken voltunk egy címen. Részeg "fiú" szétverte a villanyórát mert anyuci nem engedte be a lakásba. A "fiú" 42éves, életében egy percet nem dolgozott, anci egyedül "nevelte". "Nem értem miért lett ilyen, én mindent megadtam neki!" A yard bevitte a srácot, de bent tartani nem lehetett. Hamar vissza is ért.
"Brühühü-brühü...anyucikám! ANYUCIKÁÁÁÁM! NE HARAGUDJ! BRÜHÜHÜ. Tölts már a kártyámra mert nem tudok telefonálni!" No comment.
Hát én eléggé el voltam kényeztetve. Felnőtt vagyok, de a mai napig mondják a szüleim, hogy milyen jó volt amíg otthon éltem és süthettek, főzhettek, vásárolhattak nekem. Tényleg mindent megcsináltak nekem és semmi teendőm nem volt otthon, mert "Te csak tanulj, minden más a mi dolgunk."
Nem érzem, hogy rossz hatással lett volna rám. Felnőtt nő vagyok, saját háztartásban élek a párommal, dolgozok, mellette járok nyelviskolába. Főzök, mosok, takarítok, hivatalos ügyeket intézek. Ugyanúgy működök, mint bármelyik másik felnőtt.
Pénteken voltunk egy címen. Részeg "fiú" szétverte a villanyórát mert anyuci nem engedte be a lakásba. A "fiú" 42éves, életében egy percet nem dolgozott, anci egyedül "nevelte". "Nem értem miért lett ilyen, én mindent megadtam neki!" A yard bevitte a srácot, de bent tartani nem lehetett. Hamar vissza is ért.
"Brühühü-brühü...anyucikám! ANYUCIKÁÁÁÁM! NE HARAGUDJ! BRÜHÜHÜ. Tölts már a kártyámra mert nem tudok telefonálni..." No comment.
"Brühühü-brühü...anyucikám! ANYUCIKÁÁÁÁM! NE HARAGUDJ! BRÜHÜHÜ. Tölts már a kártyámra mert nem tudok telefonálni..." No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!