Ezt most hogy értessem? Férjem véletlen elfelejtet kilépni az oldalról és ezt a kérdését találta.
Van barátság férfi és nő között (házasság után)?
Hogyha valakivel közelebb kapcsolatba kerülök lány (én fiú), már úgy hogy beszélgetünk vagy köszönünk egymásnak, az ha házas vagyok akkor lehet csak barátság, vagy ne ápoljam a barátságot, mert utólag mást akarhat? Vagy veszélyes?
Én nem akarok semmit, bár tény, hogy inkább lány barátaim voltak régebben.
A kérdés kiírásának időpontja: 05-21 07:37
Privát e-mail a kérdés kiírójának
11.57! Te vagy a legnaívabb és bocsáss meg nekem tényleg nem szeretnélek megbántani. Nem a vita miatt írom!
Most leírok egy történetet:
A barátnőm egy nagyon szép és boldog házasságban élt. Mindenük megvolt, pénz, szép okos gyerek, karrier a csúcson,minden és pont most volt az az időszak amikor már élvezhették is volna. A férje úgy bánt vele mint egy hercegnővel, leste minden kívánságát számomra ez mesébe illő nász volt! Egyik nap átjött a barátnőm, hogy valami baj van a férje csalja. Beszélt neki egy nőről aki előtte egy hónapja ment a céghez, hogy milyen jó fej és milyen barátság alakul ki köztük! Én lecsesztem a barátnőmet,hogy miért nem bízik meg a férjében hiszen az jól láthatóan imádja őt, és szégyellje magát!A tűzbe tettem volna érte a kezem.(a férj fedhetetlennek tűnt) Hiba lett volna! A férj fél év múlva elpakolt! Mondván a barátságból szerelem lett és nem tudta kikerülni. Még mindig nagyon nagyvonalú volt mindent otthagyott a barátnőmnek és anyagilag és mindenhogy számíthat rá, de tény szerelemes lett egy másik nőbe.Olyan szerelmes ami nem fellángolás, hogy képes volt mindent maga mögött hagyni!
Azóta elvette a másik nőt és született egy gyerek. A barátnőm nem haragszik mert azt mondja nem tehetett róla a férje, ez az érzelem elsodorta! Nem tudott időben kiszállni , jött a lehetőség és......ő élt vele. Nem egy sexről volt szó( elvette a barátnőt) és bár a férje azt mondta sokáig vívódott... nem tudom! Azóta a bizalmat nem szórom csak úgy!Tanultam belőle!!
Remélem semmi gond nincs!
Különben meg igaza van annak aki azt írja jobb félni mint megijedni!
Nem az a kérdés a férj bele akar e menni egy kapcsolatba (nyilván nem) de ez veszélyes mert elsodorhatják az érzelmek. Mindannyian hallottunk már munkahelyen szövődő szerelemről! Először csak barátkozás, "jópofizás" van és egyszer csak azt veszi észre, hogy kezd rá más szemmel nézni, még akkor is megtörténhet ha a férj nem ezzel a szándékkal kezd barátkozni, előre nem lehet tudni mi sül ki belőle!!
Lányok, én is azt mondom ne legyünk már ennyire naívak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!