Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most hogy értessem?...

Ezt most hogy értessem? Férjem véletlen elfelejtet kilépni az oldalról és ezt a kérdését találta.

Figyelt kérdés

Van barátság férfi és nő között (házasság után)?

Hogyha valakivel közelebb kapcsolatba kerülök lány (én fiú), már úgy hogy beszélgetünk vagy köszönünk egymásnak, az ha házas vagyok akkor lehet csak barátság, vagy ne ápoljam a barátságot, mert utólag mást akarhat? Vagy veszélyes?

Én nem akarok semmit, bár tény, hogy inkább lány barátaim voltak régebben.

A kérdés kiírásának időpontja: 05-21 07:37

Privát e-mail a kérdés kiírójának

2010. júl. 1. 07:50
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat beszélgetek vele és lehet velem Őszinte és azt sem értem miért nem meri velem ezt meg beszélni, ha csak barátságról van szó, én nem akarok rosszat feltételezni róla rosszat mostanában sok olyan lány ismerőse van akiket soha nem ismert és Pestiek mi meg Debreceniek. Ja informatikus és egész nap MSN-n meg ilyenekkel tölti az idejét.
2010. júl. 1. 08:45
 22/39 anonim ***** válasza:
Szerintem is attól fél, hogy a lány, akivel barátkozik, többet akar majd tőle, vagy már próbálkozik is nála ez a bizonyos lány. Nem hiszem, hogy ő akarna rosszat, de mindenesetre veszélyes terepre tévedt, ami rejt magában veszélyeket. Én is leülnék vele beszélgetni, hogy kiderüljön, van-e esetleg olyan nő, aki próbálkozik, bármi. Elmondanám őszintén, hogy láttam a kérdést, beszéljünk róla, mert szeretném megérteni, miről van szó.
2010. júl. 1. 08:47
 23/39 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ha haza jön ma meg kérdezem tőle , remélem őszinte lesz velem.
2010. júl. 1. 08:51
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mersz rákérdezni, akkor egyszerű. Ott van az övé a feltett kérdés.Hát akkor válaszolj neki, és nyugodtan tegyél fel bármilyen kérdést és abból rájösz. Igy lesz a legegyszerűbb!!!
2010. júl. 1. 09:01
 25/39 anonim ***** válasza:
72%

Túldramatizálod szerintem. Nem azt írta, hogy válás után, hanem azt, hogy házasság után. Ezt én úgy értelmezem, hogy létezhet-e házas emberek között barátság? A kérdésből egyértelműen kitűnik számomra, hogy nem akar többet barátságnál attól a lánytól. Éppen arra kérdez rá, hogy ha ő barátként tekint a lányra, tehát semmi mást nem akar tőle, akkor ezt a lány el tudja-e vajon fogadni vagy törvényszerű, hogy előbb-utóbb többet akar majd. Éppen azért tette fel a kérdést, mert nem akar attól a lánytól semmi többet, maximum barátságot és nem is akarja azzal megbántani, hogy utána esetleg csúnya vége legyen a barátságnak, ha a leányzó esetleg többet akarna.

Magyarul: a kérdés alapján számomra az jön le, hogy a férjed nagyon szeret téged, ugyanakkor jól el tud beszélgetni azzal a lánnyal és szívesen barátkozna vele, de ha ez a barátság veszélyezteti a ti kapcsolatotokat, akkor nem kezdene bele.

2010. júl. 1. 10:12
 26/39 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sokan, nagyon naivan közelítitek meg a kérdést! Igen, fontos a bizalom, de ez a "miért nem lehetne női barátja" azért egy kicsit furcsa! Megnézném a ti életetekben a "női barát" belépése milyen új érzéseket produkálna!! Az meg aki írja, hogy a kérdező kutakodik és ő bele sem olvas csak lép ki, annak azt ajánlom nézzen magába! Meg sem nézi hol volt a férje, hiszen ott van a szeme előtt! Elfordítja a fejét?Ez nem kutakodás, ott maradt és a kérdező látta, nem ő kereste és ez nagy különbség! Jó dolog a feltétlen bizalom DE minden elvált nő azt gondolja talán jobban résen kellett volna lennie!

Aki azt írja, hogy beszélgessetek róla azzal egyetértek. Látszik, hogy a férjed belecsöppent valamibe és tanácstalan, nem hinném , hogy az a gondja, hogy mi lesz ha nem tudja levakarni azt a női barátot! Inkább attól fél mi lesz ha lesz belőle valami! Ne legyen igazam, de ez egy új érzés, új lehetőség!

Mert minden (és nem a régi megbízható barátokra gondolok) de minden férfi női barátságban ott rejlik a lehetőség!!! Az már egy másik kérdés ki él vele, ki meddig megy el.....

2010. júl. 1. 11:01
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azt akarta, hogy megtaláld a kérdést, mert nem merte előtted szóba hozni a dolgot, és azt akarta, hogy te hozd szóba? Nekem volt egyszer egy lakótársam, akinek volt egy kisebb bírósági ügye (bolti lopás), de nem merte szóba hozni előttem, viszont azt akarta, hogy tudjam - mert beszélni akart róla. Ezért kint hagyta "véletlenül" a bírósági végzést a közös asztalon - mert könnyebb volt neki úgy beszélni róla, hogy én hozom szóba a dolgot - amúgy eléggé kínos lett volna neki, tutira nem tudta volna, hogy kezdjen el róla beszélni. Figyelj, ha én azt akarom, hogy valaki ne tudjon meg valamit, akkor 5-ször utánanézek, hogy ne maradjanak nyomok. A férjed szerintem nem h.ülye, vagy feledékeny, hiszen informatikus, és ez a munkája - tudja, hogy ha másért nem, a gép biztonsága érdekében ki kell lépni mindenhonnan. Szerintem beszélni akar veled a dologról, csak nem tudja, hogyan hozza szóba.
2010. júl. 1. 11:24
 28/39 A kérdező kommentje:
a kislányunk cibálta el a géptől játszani és azért maradt úgy, csak nem gondolta hogy én meg megyek kikapcsolni.
2010. júl. 1. 11:33
 29/39 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ja akkor így más. Akkor nem direkt hagyta úgy. De azért beszélj vele róla. Amúgy nem igaz, hogy kutakodtál, meg a kutakodásnak is megvan néha a helye és ideje, sok nőt mentett már meg az évekig tartó megcsalástól/megaláztatástól.
2010. júl. 1. 11:47
 30/39 anonim ***** válasza:

ma 08:26

Valószínűleg furcsán viselkedik vele az a nő, és ezért merült fel benne?? De akkor se hiszem, hogy azért ijedt meg, mert ő akarna valamit a nőtől. És különben sem biztos, hogy történt valami. Csak gondolkozott és gondolta kikéri mások véleményét is..

2010. júl. 1. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!