20 évesen miért kell felhívnom apukámat, hogy egyben megérkeztem a barátomhoz, vagy barátnőmhöz, vagy akárhová, ahova indultam?
Én 33 vagyok, és mindig telefonálok. A férjem 35, ő is felhívja az anyukáját, ha tőle utazunk haza.
Iskolából azért nem kell felhívnod, mert ha nem érsz oda, legalább 30 ember kezd el keresni, és neki is szólnak, ha baj van.
Én 45 múltam. A szüleim a szomszédban laknak, de ha messzebb megyünk (kb 50 km-s távolság nekik már annak számít), akkor mindig rájukcsörgök amikor megérkeztünk, és akkor is amikor indulunk.
Huszonéves lányaim vannak, még velünk laknak, ők is mindig csörgetnek, ha elmennek valahova. Ha pedig ők maradnak itthon és mi megyünk el a férjemmel, akkor mi csörgetünk nekik.
Ha a férjem megy valahova, ő is mindig rámcsörget.
Már volt egy olyan autóbalesete, amikor a kórház hívott. Ha átéltél volna egy ilyet, megértenéd, hogy miért kéri, hogy telefonálj oda neki.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket is: [link]
Ja, és ha elfelejtek csörgetni a szüleimnek, ők is felhívnak engem, hogy mi van velem, pedig már kétszer húsz is elmúltam.
köszönöm a válaszokat :)
én megértem őt is, de szerintem engem is meg lehet érteni.
hibáztam amúgy, nem írtam le (ami igazából most jutott csak eszembe) hogy ez legtöbbször akkor van, amikor kirak az állomáson kocsival, felszállok a vonatra (új típusú flirt vonat, bekamerázva), leszállok a vonatról, és beszállok a barátom kocsijába. engem ez szokott zavarni, hogy ezért miért kell felhívnom. ezt mondtam neki is, többször is, hogy látja ahogy felszállok a vonatra, barátom látja ahogy leszállok a vonatról. egy fél órás vonatút alatt nem hiszem h megerőszakolnak/kibeleznek/falrahánynak.
szóval én tényleg megértem őt, hogy szeretetből teszi, de ilyenkor had ne kelljen már felhívnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!