Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinàlnàtok egy ilyen...

Ti mit csinàlnàtok egy ilyen bekèpzeld nővel?

Figyelt kérdés
A pàrom fiànak a baràtnője fèl ève költözött hozzànk,nagyon alaptomos egy làny,tele vannak pènzzel ès nagyon nagy kèpű.Folyamatosan azt akarja bizonyitgatni hogy ő mennyivel jobb nàlam.Igènytelen,nem takarìt a fiù szobàjàba,de ha èn bemegyek ès összepakolok,èn vagyok a rossz.Elraktam màr a tisztitòszereimet mert az enyèmet hasznàlja.Ès nagyon alaptomos mert vissza se szòl,hanem bosszùbòl vesz màsik tisztitò szert,villàt stb.
2019. febr. 7. 23:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%
Senki sem kényszerít, hogy vele lakjál. El lehet menni. Nem a múlt században élünk. A nő nem cseléd. Takarítson a fiú. Az ő szobaja.
2019. febr. 8. 06:16
 22/32 anonim ***** válasza:
71%
Szimplán irigy vagy, de nagyon. Alaptomos szó nem létezik. Alattomos igen.
2019. febr. 8. 07:38
 23/32 anonim ***** válasza:
59%
Na ne már! Komolyan ennyi eszed van, hogy fenn akadsz azon, hogy egy nálad fiatalabb lány bizonyítani szeretne? Még jó hogy ilyen, hisz beköltözött hozzátok, és szeretné megmutatni, hogy ő is tud annyit mint te. Viszont a te hozzáállásoddal baj van, mert inkább irigykedsz, és versenyezni akarsz vele. Nemhogy melléállnál, és együtt csinálnátok a napi teendőket.
2019. febr. 8. 10:18
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez kész!:)))

Nem takarít, de a te tisztítószereidet hasznàlja. Mire?Megissza???

Bosszúból vesz màsikat.Hàt, holnap megyünk bevàsàrolni, majd mondom pàromnak meg a lànyomnak is, hogy uszítsanak màr ràm valakit, aki bosszúból megveszi a tisztítószereket.

Gondok vannak veled fejben...

2019. febr. 8. 10:28
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a temat elottem mar kimeritettek, egy velemenyen vagyok az elottem szolokkal! Sok az ellentmondas, es nem vagy az anyjuk majd apucibelrendezi ha ennyire nagy problemat okoznak. De te reagalod tul szerintem.
2019. febr. 8. 13:07
 26/32 anonim ***** válasza:
72%
Mi az, hogy "nem költözhetnek el"?! Ki a jó édes anyád vagy te, hogy fogva tartasz 2 fiatalt, akik közül az egyikhez ráadásul nincs semmi közöd?!
2019. febr. 8. 14:49
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem tartok fogva senkit ès egyikhez sincs semmi közöm,kiskorù a pàrom fia vagyis nem tud elmenni dolgozni,ìgy nem tudja magàt eltartani.
2019. febr. 8. 15:56
 28/32 anonim ***** válasza:
70%
Hány évesek a gyerekek?
2019. febr. 8. 20:12
 29/32 anonim ***** válasza:
70%
16 évesen is lehet menni dolgozni. Irigy.
2019. febr. 8. 20:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha tele vannak pénzzel, akkor el tudják tartani magukat, nem?

(nem létezik, hogy a telefon írja át a szót alaptomosra - ráadásul kétszer is; direkt kipróbáltam, az enyém fel sem hozza ezt a változatot)

2019. febr. 8. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!