Az alább leirt dolgot, hogy kezelnétek?
Teljesen kivagyok.
A történet egyik fele az, hogy nem élünk jó anyagi körülmények között. Az 1 eves gyerekem mellől is kénytelen voltam elmenni dolgozni, de kiszurtak a szemem kevés pénzel. Az elettarsamnak most van munkája, de ő sokaig nem dolgozott. Én tartottam a hatam a szulei elott. Anyósomek nagyon sokat segitenek, albérletben lakunk amit ők fizetnek. Ezt nagyon szégyellem, és anyósom a másik menyenek ezt meséli. Kértem már, hogy ne tegye mert én ezt nem kötöm az ő orrara.
A másik, hogy a gyerekunket anyosomek nagyon szeretik, o a mindenuk. Es most a masik menye is terhes. Teljesen össze törtem. Tudom amugy is hogy őt jobban szereti, és félek hogy ihy kevesebb figyelem jut majd az en gyerekemre. Már most is ha naluk gyulunk ossze akkor erről megy a temazgatas, hogy a baba igy, hogy a baba úgy. Hogy külön orvoshoz megy meg ilyenek.
Nem akarok egy irigy nőnek tűnni, de kikeszulok mar. Segitsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!