Mi jut eszetekbe a Katalin, Kata, Kati névről?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 12:21
11/46 anonim válasza:
még mindig a leggyakoribb női nevek egyike
12/46 anonim válasza:
50 évvel ezelőtt tetszett volna... Most se rossz, csak nem adnám a gyerekemnek.
13/46 anonim válasza:
Engem és egy jó barátnőmet is így hívnak. És nem vagyunk kövérek és öregek sem. Lehet fikázni, de mi legalább nem Dzsesszikák, Kírák vagy Májlik vagyunk.
14/46 anonim válasza:
Az osztályfőnököm.Kicsi,dagi,de am jó fej:D
15/46 anonim válasza:
Csak negativ - mikor kicsi voltam egy Kati nevu oreg, hidrogen szoke haju no allandoan apam utan koslatott, de nem erte el a celjat. Ha!
Az ujsagosunk,aki olyan mint egy ferfi es meg bunko is.
16/46 anonim válasza:
A Katalinról egy jó barátnőm, a Katáról egy csaj akit utálok, a Katiról meg egy öreg néni,.
17/46 anonim válasza:
A Katalin,Kati nem tetszik,mindig idős nők jutnak az eszembe,mert az egyik óvónőmet úgy hívták(Katinak),és már 50-60 éves lehetett.
A Kata szép,az egyik legjobb barátnőm ugrik be a Kata hallatán:)De nem adnám a gyerekemnek,olyan régies név.
18/46 anonim válasza:
Egy kétszínű dög jut eszembe, akit gyűlölök.
19/46 anonim válasza:
Katalin: anyukám nagyénje, aki nagyon kedves, és nagyon szeretem
Kata: osztálytársam, legjobb barátőm
Kati: volt szomszéd, nem szerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!