Hogyan lehetne behajtani a pénzt a kislány javára? Államnak nem lenne kötelessége kifizetni?
7éve szétmentünk a párommal, van egy közös kislányunk, viszont 7éve nem fizet gyerektartást, bíróság által van meghatározva az összeg, végrehajtás alá van téve de semmivel nem vagyunk előrébb.
Számlája nincs, zárolva van forint nem megy rá, végrehajtó visszaküldte h nem tudnak vele mit kezdeni.
Az összeg csak hónapról hónapra nő.
Tehát 2019ben aki gyereket vállal majd le sem szarja azzal nem tudnak mit kezdeni?
Bejelentett munkahely sincs, alkalmi munkákkal tartja fent magát.
Telefont nem veszi fel, kontaktot nem akar létrehozni.
1. Nempontoztam le senkit
2. Nemtudhatod ki van a másik oldalt, ezért ne hárpiázz mert élve elégetem a családod
"Államnak nem lenne kötelessége kifizetni?"
Már bocs, de ezt neked kéne intézned. Vagy azt várod, hogy csengetnek nálad a pénzzel? Te mit tettél az ügy érdekében?
'2. Nemtudhatod ki van a másik oldalt, ezért ne hárpiázz mert élve elégetem a családod'
Éééés ennek adtak gyermek felügyeletijogot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!