Milyen lesz neki, ha egyedül marad? Ez az élet rendje?

Anyukád jó ötletnek tartja, mert önállósodni fogsz így. Ő pedig nem egy önző ember, aki azért szülte a gyerekeit, hogy azok őt őrizzék egy életen át.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ez egy szép leválás lesz, hidd el.

Kérdezz rá!
Lehet, hogy már ő is várja, hogy pasizhasson. De az is lehet, ha hugod tovább tanul, akkor együtt mennek az egyetemi városba, és ott vesz lakást.
Mondtam már neki, hogy lehetséges kiköltözünk külföldre, de úgy vettem észre ebben is inkább támogat, mert tudja hogy mi ott kint igazán jól keresnénk a párommal. És úgysem végérvényesen élnénk ott.
Igen, büszke vagyok én is anyára és bár az egyik komment nem igazán tetszett, de talán igaza van a kommentelőnek és lehet többet látok bele ebbe, mint ami valójában. Csak hát az én álláspontom is talán érthető, mert nekem mégiscsak az édesanyám :/.
Mindenkinek ment a zöld kéz! :)
További kommenteket is szívesen várok.

Nem marad egyedül, hisz nem szűnik a kapcsolatotok, csak máshol fogsz lakni.
Szerintem alig várja, hogy unokázhasson. :)

Én, mint édesanya, szintén maximálisan támogatnálak. Több okból is, de a legfőképpen azért, mert azt gondolom, hogy akkor csináltam jól valamit, ha felnőttként önellátó lett a gyerekem, nem függ már tőlem. (Bármikor történhet velem bármi, és nem lenne jó érzés úgy meghalni, hogy bajban hagyom a gyerdkemet)
Én egyszerűen csak totál büszke lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!