Hol tartasz az életben és hány éves vagy?
Pl párkapcsolat, gyerek
Tanulás
Munkahely/Karrier
Saját autó, ház
Érettségi után megcsináltam egy középfokú nyelvvizsgát és egy 2 éves szakmát, ami eleinte nagyon érdekelt, de nem abban dolgozok.
Fél éve volt a szakmai vizsgám, utána egyből jöttem dolgozni, és bár nem a szakmámban, de nagyon szeretem. Jó fizetés, jó kollégák, jó főnökök, jó környezet.
Még a családi házban élek, ezért abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy már pár száz ezret sikerült megspórolnom. (ezt elsősorban jogsira, kocsira)
Fél éves párkapcsolatom van, majd elválik mennyire lesz komoly. Beszéltünk már összeköltözésről (ez albérletben lenne lehetséges), de előtte még szeretném magam jobban összerántani anyagilag.
21/N
24 éves nő vagyok.
Párkapcsolat: Egy se veled se nélküled "kapcsolatban" vagyok benne, aminek nem tudom mi lesz a vége. Gyerek nincs, de a jövőben mindenképpen szeretnék anya lenni.
Tanulás: Egyetemet végeztem tavaly januárban, hiányzik még egy nyelvvizsgám a kettőből. Februárban vizsgázok németből.
Munkahely/Karrier: Jó munkahelyem van. Szeretek nagyon bejárni. Bár ez az első munkahelyem, tehát nagy karriert nem mondhatok magamnak értelemszerűen.
Saját autó/ház: Mivel jelenleg nincs még egyikre sem pénzem, gyűjtögetek. Jogsim van 3 éve. Szüleimmel élek egyelőre.
"Egy se veled se nélküled "kapcsolatban" vagyok benne, aminek nem tudom mi lesz a vége."
Én már tudom. :)
Elvált vagyok, két gyerekkel, van egy két éves párkapcsolatom.
Kreatívkodni tanulok, de nem vagyok túl tehetséges :D
Bolti eladó vagyok egy ruházati üzletben, emellett
Két lakásom albérletként van kiadva, (ebből van passzív jövedelmem), plusz saját hát. Autó nincs, csak a páromnak.
28N
6 éve van barátnőm
Saját vállalkozás, nettó 1 millió fölött tudok belőle kivenni/hó
Saját autóra nincs szükségem, mert Budán, jó közlekedésű helyen lakom
Saját lakást pedig nem vagyok hajlandó venni, amíg be nem dől a lakáspiac, addig inkább bérlek.
21 vagyok.
párkapcsolat ✖ féléve egyedül újra
gyerek ✖
Tanulás befejezve✔
Munkahely/Karrier Ez az egy legalább bejött, jó munka,viszonylag jó pénzzel
Saját autó ✔
Ház✖
26 éves nő vagyok. Párommal 11 éve vagyunk együtt, van egy 2éves lányunk. Szeretnénk még egy gyereket biztos, de lehet, hogy majd egy harmadikat is. Saját vállalkozásunk van, ami szépen jövedelmez. A szülés előtt műkörmösként dolgoztam, ezt majd szeretném is folytatni, mert nagyon szerettem csinálni, szerettem emberekkel foglalkozni, nekem ez inkább hobbi, de nem mellesleg nagyon jól kerestem vele.
Egy nagy kertesházban élünk, amit folyamatosan újítgatunk, csinosítgatunk, és van 2 autónk.
Én összességében elégedett vagyok, jól élünk, nagyjából ott tartunk, ahol akartunk is. Nyilván az embernek vannak vágyai, álmai, amiket igyekszik megvalósítani, azért hajtunk, hogy ezek teljesüljenek. Sokat dolgozunk és keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!