Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megadnátok az iwiwes jelszavat...

Megadnátok az iwiwes jelszavatokat egy kíváncsi rokonnak?

Figyelt kérdés

A nagynéném iszonyatosan kíváncsi. Kb még az is érdekli, hogy mikor és mit ettem, mindig csak kérdezősködik.

Újabban az a mániája, hogy szeretné tudni az iwiwes jelszavam, mert szeretne megnézni valakiket. De nekem egy csomó üzenetem van fent (nem annyira személyesek, de azért azokat mégiscsak nekem írták az ismerőseim) és én nem adtam meg neki a jelszavam. Ezen lehet megsértődött.

Ti megadtátok volna? (Még az édesanyámnak megadtam volna, de azért egy kíváncsi távoli nagynéninek nem) Rosszul lettem?

2010. jún. 28. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnám meg!
2010. jún. 28. 20:51
 12/18 anonim válasza:
100%

még anya sem tudná belőlem kisajtolni a jelszavam....:D nem h iwiw még még youtube jelszavam se:D jesszus

regisztráljon magának... peff:D

2010. jún. 28. 20:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ültesd le magad mellé,és nézzétek meg közösen.Hiába törlöd ki az üziket,később is be tud lépni már bármikor.

Vagy regisztráld kérdezés nélkül,mondd el mivel tud belépni a sajátjára,és kész.Akkor már nem mondhatja,hogy nem kell,mert csak egy-két dolgot akart megnézni.

2010. jún. 28. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy koteles megadni. Miert nem akar regisztralni? Kuldj neki meghivot. Ne add meg a jelszavadat. Semmi koze hozza. Ez az o reszerol bunkosag...marmint, hogy ilyet egyaltalan eszebe jut kerni. Anyukam is be szokott lepni a testverem iwiwjebe, de az mas es o nem turkal az uzenetekben. Regisztraljon maganak a nagynened vagy nezze meg a tiedbol, akikre kivancsi, mikor te ott vagy, igy nem kellene megadnod a jelszavadat...
2010. jún. 28. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:

eszem megáll....nehogy megadd! :D

hihetetlen milyen pofátlanok az emerek

2010. jún. 29. 00:07
 16/18 anonim ***** válasza:

ha ennyire kíváncsi akkor nem egy két ember akart megnézni hanem hogy neked kik a barátaid ,miket írtak neked stb.

én se adtam volna meg :)

2010. jún. 29. 08:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én apumnak megadtam, mert érdekelte milyen az iwiw, mielőtt regisztrál. Meg férjem is be tud lépni, de ennyi. távoli rokonnak tuti nenm adnám meg...
2010. jún. 29. 08:55
 18/18 anonim ***** válasza:

00:07 vagyok: hát én még a pasimnak sem adnám meg! Se az anyukámnak. Vannak titkaim,amiket nem kéne hogy tudjanak! ;)

Addig jó míg nem tudják :D

2010. jún. 29. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!