Ti "hittérítésnek" értelmeznétek e, ha a gyereketek a nagyon vallásos féltesóktól többször kapnának kis kiadványokat amiben az Úrról, hitől, stb. írnak?
Mielőtt tagad bárki bármit előtte azért szerez némi infót? Mert ennyi ostoba válasz láttán nem hiszem. De már mégsem lepődök.
Kérdező, inkább olvasd el te is, hogy mit kapnak a gyerekeid, mert ez lenne a minimum, hogy tudd, mi olvasnak! Ez a szülői minimum, nem az, hogy kiírod a gyakori kérdésekre!
Igen, térítésnek. Hiszen ez a kiadványok célja.
Én azzal sem értek egyet, hogy bárki kívülről beleszóljon ilyen dolgokba. Ez a te és a párod döntése, hogy hogyan nevelitek.
Ráadásul téríteni általában nem klasszikus egyházak, hanem szekták szoktak. Legalábbis engem mindig csak a Jehovák, Szcientológusok, stb. akartak megtéríteni, és nem pl. Reformátusok vagy Katolikusok.
Utolso! Elolvastam, de nekem néhany sor után elég. Ez van. Voltam elsőáldozo is anno, mert a nagyszüleim kenyszerítettek hogy jarjak, aztan betelt a pohar. A papról kiderült, hogy folyton részeg volt és a fogadott 5 gyerekét cselédként kezelték otthon...
Mindegy is. Én tiszteletben tartom mások vallását, a mienket is tartsak tiszteletben, a döntést meg bízzak rájuk. Ennyi az én véleményem. En sem osztogatok kiadvanyokat nekik az ellenkezőjéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!