Van testvéred? Hány éves? Te hány éves vagy? Min szoktatok veszekedni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 11:56
21/31 anonim válasza:
van
tesóm 9/L
én 14/L
min szoktunk veszekedni?
úgy általában mindenen :)
22/31 anonim válasza:
Nővérem 19,kishugim 8 lesz nemsokára,én pedig 17 vagyok. 3 lány,de jól megvagyunk,tesók,és barátnők is!!
23/31 anonim válasza:
Van egy bátyám, 29 éves, én 19/L vagyok. Nem nagyon veszekszünk, elég jó a kapcsolatunk, de lehet, hogy hosszabb távon nem bírnánk ki egymás mellett.
24/31 anonim válasza:
van egy nővérem 17 éves, én 14 éves lány vagyok. Nem igazán szoktunk veszekedni. De ha igen, akkor a pénzen.
25/31 anonim válasza:
Nekem két öcsém van, és mindig mindenen összeveszünk.xD
aztán persze kibékülünk meg minden..
én 15 éves vagyok, és lány, ők meg 11 és 12 évesek
26/31 anonim válasza:
Úgy látom én vagyok itt az egyedüli aki egyke :D
Örülnék ha lenne egy tesóm, de hát nem lett és nem is lesz mostmár [mindkét szülőm 50hez közeli korban van :D].
De kb 4-5 évig velünk egy házban lakott az unokanővérem, köztünk 10 hónap különbség van, de őt én a nővéremnek tekintem, ő meg engem a húgának, mivel egyikünknek sincs testvére, és ez így jó :)
Régebben sokat veszekedtünk [mint az igazi tesók :D], mára azért jobban jóban vagyunk :)
13/L
27/31 anonim válasza:
én 20/L vagok és van egy 17éves öcsém ,nem szoktunk veszekedni soha (mostmár:D)
28/31 anonim válasza:
Én 19, nővérem 30.
Nem szoktunk veszekedni, mert már nem lakunk együtt.
29/31 anonim válasza:
Van 3. 30 körül van mindegyik (tudom hány évesek csak nem olyan fontos pontosan). Semmin nem veszekszünk mert nem nagyon beszélünk. Túl sok a korekülönbség.
30/31 anonim válasza:
Bátyám 28, én 25 (nő). Sosem veszekszünk, 1500 km-re lakunk egymástól. Holnap jön hozzám nyaralni, nagyon várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!