Túl vagytok már az első "karácsonyi" családi veszekedėsen?
Reggel fél 6kor az amúgy iskola napokon ágyból kikellni se akaró gyerek azzal keltett, hogy a tableten mutogatta na ilyen plüss a szíve vágya. Mondom szép szép de még adjon kis idõt amíg visszaépítem az este kiszökött csipát a szervezetembe mert én se leszek fiatalabb, mindent meg kell próbálni nem herdáljuk a testrészeket csak úgy...
Ez miatt meglepõdött s adott fél órát mikor is kellemes hüvös szelek cirógatására ébredvén felfedeztem lenyúlta a takaróm. Itt megemlíteném csodaszép takaró boltot nyithatnék a sok kockás, foltos, egy színûk, plüss, sima, dunyha stb verziókból s a gyerek is büszke tulajdonosa egy legó ninja mintásnak de az elõmelegített eszerint mégis csak jobb.
Gondolván valahány x felett az embernek már mindegy felkeltem. Idõs nénik, bácsik oly kiegyensúlyozottan élnek 3, 4 óra alvással.
Ideje ezt gyakorolni.
A nap a szokásos fõzés,takarítás, jaj mikor lép le egy órára nagyival, hogy a fát belopjammal telt megspékelve a macskák megfürdetésével.
Lehet elcsípték már elöbb egy egy tekintetem s sejtették.
Lehet csak bolondnak hittek s én is magam ahogy a frissensült rántotthússal cserkésztem be õket.
De azért csak sikerült.
Ettõl egyikünk se lett boldogabb. Bár bennem még hadakozott a mégis csak jobb így a b.sszus nem fog begyógyulni inkább amputálják le a karom érzelmek addig a két macska már így pár hónaposan tisztább önismerettel rendelkezett mint egy harmincas éveit taposó nõ. Szimplán gyûlöltek. Mélyen, megvetõen.
Ezen elmerengtem majd mikor a gyereket átkok, ígéretek, falsul hangzó félmondatokkal átküldtük nagypapázni beindult a 45perces óra összeegyeztetõs impassible.
Fa be, díszek fel, ajándék jó lesz, jaj de szép hát nem cukker pont most akar kiégni a vadiúj világítás, a fene hogy valaki fel ette a 4 mázsa szaloncukor felét kôrkérdésekkel tarkított élmény.
S rájössz nem kell az a plüss. Mert a gyerek boldog.
Boldog mert olyan polóban rohangál amit nem fogok tudni mosni csak ha a gyereket is mosógépbe teszem mert levenni nem fogja az fix max ha már kinõtte s levágom a testérõl 5 év múlva.
Boldog amikor 10 percen bellül iszik ötödszörre csak hogy használhassa az új bögrét visszatartva az ingereket. 😄
S boldog amikor 40 liternyi valami olyan állagú ajándéknak szánt zöld trugyóban lelem a kádban aminek láttán nem tudom a vízvezeték szerelõt vagy a szellemírtókat hívjam.
Azért biztos ami biztos csinálok ezernyi válalható s válalhatatlan képet ha majd 80 évesen idõsek otthonába akarna dugni legyen tárgyalási/ zsarolási alapom. Ez a kettõ egy bizonyos idõ után már egy és ugyanaz.
A nappaliban életem párja anyámmal együtt szenvedélyesen szerel csak azt nem tudom mit cirka egy órája. A játék doboza, az alkatrészek s a magyar leírás alapos áttanulmányozása után se tudják. Gondolván ez bejglisen meghitt fotóznék de a tekintetükbõl már látszik ez nem a könnyed szerelés, ez már átcsapott a fogcsikorgatós élethalál harcba. Annál is inkább tüzeli õket a gondolat mikor ártatlanul megosztom velük a dobozra írt jelzést...7év felettieknek....
A tesómnak valami misztikusan kifejlesztett képessége van miszerint minek nem örülne valaki. Ez minden évben elképeszt s még szórakoztat is de az idei választása miután kibontottam még õt magát is gondolkodóba ejtette. Nem kicsit parfüm mániás vagyok, õ meg talált egy otthoniparfümkészítõ szettet s összerakta a kettõt. Eddig ez szép. S ennek folyamánya képp lehetett volna a csomagban a gyapjas mamuttól a hódmirigyen át eltünt francia parfümkészítõ szentté avatott levágott kisujja mellett minden féle de ebben ezek voltak: 2 barna üvegcse, 2 üres fiola, egy kimérõ edény s egyetlen szem lipton tea filter. 😂😂😂
Boldog ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!