Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom válláson gondolkodni?

Van okom válláson gondolkodni?

Figyelt kérdés

A férjemmel két éve vagyunk házasok. Tegnap kapott tőlem egy ujj fülhallgatót, örült neki hát kedve támadt zenét hallgazni. Választottam egy dalt es ő erre hogy ezt ne. Tudom hogy szereti az olyan dalokat amikbe van igazság amirol enekelnek. Úgy kezdődik hogy ez egy szerelmes dal. A dal arról szolt hogy már nincs ereje csak a képeket nézegetni hogy tudja hogy a lány nem lehet az övé, és hogy mit szeretne a lánnyal csinalni... Azelőtt is kölcsönkértem a telefonját mivel hasonló zenéket szeretünk, hogy párat át küldjek magamnak, hogy munkában legyen mit hallgatnom, de valahogy nem akarta kolcson adni. Nem mondom hogy félre lép egy muszakra jarunk munkában is és nem jár sehova. De nem akarok olyan házasságot, hogy miközben velem van másra vágyik.

Elnézést a helyesírási hibák miatt már 7 éve külföldön vagyok.

2018. dec. 22. 13:51
1 2
 1/12 anonim válasza:
86%
Dehogy van okod! Butaság, felejtsd el!
2018. dec. 22. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Lehetséges hogy éppen egy ajándékot nézett neked karácsonyra :-)

Nem szabad még ilyenen gondolkodni, túl korai lenne.

Nem akarok bele szólni a dolgaitokba de azárt mozduljatok ki néha vala merre csináljatok valami újat.

2018. dec. 22. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy egy régebbi rossz emlék miatt nem szereti. Mi 15 éve vagyunk házasok, de még mindig nem szeretem azt, ami az exemre emlékeztet.
2018. dec. 22. 14:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem értem miért akarna hallgatni szomorú szerelmes zenét, ha komolyan boldog velem és nem gondol másra.Azt hittem minden jó köztünk. Én olyan típus vagyok, hogy ha valami nem tetszik akkor megmondom hogy tudjon az ember változtatni. Ő inkabb magában fogja tartani ha valami ne tetszik neki csak hogy
2018. dec. 22. 15:23
 5/12 A kérdező kommentje:
ne bántson meg. (Még egyszer elnézést a helyesírási hibák miatt)
2018. dec. 22. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
Én sem adnam a telefonom de a partneremet se vennem el, ez annyira maganügy mintha a gondolataidban akarna olvasni. Telefon tabu.
2018. dec. 22. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Szegény pasi. :(
2018. dec. 22. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
És te azért akarsz szakítani mert nem adta kölcsön a telefonját...GRATULÁLOK! EZ AZTÁN AZ ÉSZJÁRÁS!
2018. dec. 22. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a COD Gyűlöllek c számát szoktam hallgatni néha + énekelni, mégis imádom a párom. Egyszerűen csak tetszik. Van olyan szám amit pedig egy régi szerelem miatt utálok.

A férjem egyik kedvenc száma arról szól, hogy egy csaj kikosaraz egy pasit :D De nagyon jó zene, az ütem benne, ennyi a történet. Jöhet a lepontozás.

2018. dec. 22. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Legyünk őszinték. Egy hosszú kapcsolatban előfordulhatnak mind a 2 fél részéről hogy valaki más is megmozgatja a fantáziáját. De ez nem megcsalás. Emiatt válni hülyeség. Az meg H nem adja oda a telefonját..... tényleg furcsa ha eddig nem jelentette neki problémát hogy odaadja. De az hülyeség h jajj az magán meg nehogy már oda adjam. Én és a férjem minden gond nélkül odaadjuk a másiknak ha valami miatt szüksége van rá. Pl meg akarok valamit nézni de az enyém le van merülve.
2018. dec. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!