Szükség van a megbocsájtásra? Férjem felnőtt gyerekével nem tartom a kapcsolatot, ennek konkrét okai vannak, leírni az egész történetet, képtelenség.
Kedves utolsó, te csak kíváncsi vagy, mert valószínűleg unalmas, tartalmatlan az életed. Nem azért érdekelnek a konkrétumok, hogy annak ismeretében segíts a kérdezőnek, csupán azért, hogy csámcsogj, kárörvendj. Több igazán segítő és megfontolandó tanácsot kaptam úgy, hogy nem "követelték" a sztorit.
Arról nem tehetsz, hogy nem vagy túlságosan okos, de arról, hogy rosszindulatú vagy, igen.
Remélem, szeretetben, békében telt a karácsonyod!
"Kedves utolsó, te csak kíváncsi vagy, mert valószínűleg unalmas, tartalmatlan az életed."
:D :D :D
"Nem azért érdekelnek a konkrétumok, hogy annak ismeretében segíts a kérdezőnek, csupán azért, hogy csámcsogj, kárörvendj."
Ja, azért írtam egy olyan kérdéshez, ahol nem volt sztori. :D :D :D Mert "csámcsogni" akartam. :D :D :D
"Több igazán segítő és megfontolandó tanácsot kaptam úgy, hogy nem "követelték" a sztorit."
Én nem követeltem semmit. Csak leírtam a tényt, hogy te nem írtad le magát a sztorit, amire szeretnéd a válaszokat. :D :D :D Leírtad? Nem írtad le. Ez egy tény.
"Arról nem tehetsz, hogy nem vagy túlságosan okos, de arról, hogy rosszindulatú vagy, igen."
:D :D :D
"Remélem, szeretetben, békében telt a karácsonyod!"
Ugyan már, ezt te sem gondoltad komolyan. Karácsonnyal gúnyolódni pedig nem illendő. Egyébként jelentettem a válaszod a moderátoroknak, remélem, törlik. Ha mégse törlik, akkor legalább mindenki tudni fogja, milyen ember tette fel a kérdést, aki megtalálja.
Nagyjából erre számítottam, tényleg igaz, hogy a kötekedők nem látják, mennyire feleslegesen írnak.
Szeretném lezárni ezt a vitát, kérlek, ne fecséreld az idődet rám.
Konkrét problémát nem tudjuk, jobban tudnánk tanácsot adni.Így azt mondanám, ha nem bízol benne, ha túl nagyot vétett, akkor a szokásos családi rendezvényeken kívül ne találkozz vele, nem is kell beszélnetek.
Ha nem olyan nagy a vétsége, akkor viszont bocsáss meg neki.
Megbocsátani lehet, de felejteni nem.Ezt tudasd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!