Szerintetek van miért aggódnom?
Én is folyamatosan ilyesmiket nézek. Gyilkosságokat bemutató dokumentumfilmeket leginkább, de szóba jöhet bármi ami ilyen jellegű. Esetleg szektákról, vagy egyéb nem annyira szokványos dolgokról. Egyszerűen érdekel, de az nem azt jelenti, hogy ilyesmiben gondolkodom..
Dolgozom, végzős vagyok az egyetemen..bulizni járok, barátokkal lógok..Családommal jó a kapcsolatom. Nem érzem azt, hogy gondok lennének velem.
"Nem érzem azt, hogy gondok lennének velem."
Az se érzi, aki tömeggyilkosnak készül... Nem rólad beszélek, csak azt mondom, hogy az, hogy az illető nem érzi a problémát, még nem jelenti azt, hogy a probléma nem is létezik.
"Ha amugy az eletevel es viselkedesevel nincs gond es nem fura ... Akkor van gaz ha az eleten ez megnyilvanul vagy fura a viselkedese"
Csakhogy ezekről nincs információnk. Lehet, hogy a viselkedése is fura...
Én is előszeretettel néztem ilyen műsorokat. Szimplán mert érdekelt. Szociális munkásnak mentem aztán, de nem fejeztem be, még sem az én utam.
Attól hogy valaki drogról, szexről,alkoholproblémákról, szenvedélybetegségekről, családon belüli erőszakról, szegénységről ,problémás gyerekek neveléséről, szektákról , furcsa emberi betegségekről néz dokumentumfilmeket, nem jelenti azt hogy lenne valami problémája. Engem például érdekelt mindig is az emberi viselkedés ok-okozati rendszere , mi miért történik és bele akartam látni a dolgokba, a társadalmi és a gazdasági helyzetbe , mert ezek a problémák egy szinten összefüggenek.
Tanárnő vagyok, diákjaim elmondása alapján vidám, vicces, jó fej. Egy kisegeret sem tudnék bántani.
De szabadidőmben elég sokat olvasok sorozatgyilkosokról, illetve nézek róluk dokumentumfilmeket, meg olvastam vagy 25 Stephan King könyvet. Ahogy itt korábban írták: a sorozatgyilkosokkal kapcsolatban a pszichológia része érdekel. King meg egyszerűen zseniális író.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!