Most tudtam meg, hogy a barátomnak van egy eltitkolt lánya.3 éve élünk együtt, a fiával és a családjával nagyon jó a kapcsolatom. Mindenki tudott a gyerekről, csak nekem nem mondta el senki! Mit tegyek?
De miért ő van ezen megsértődve? Meg egyébként: hogy a fenébe lehet egy gyereket eltitkolni, egy másikat meg olyankéntkezelni, akivel még is a kapcsolatod?
Menjen a pi...ba az ilyen, a többieket meg ne hibáztasd, ez nem az ő dolguk lett volna, hogy elmondják. Mi célja volt a titkolózással a kedves párodnak? Nehogy megbízhatatlannak tartsd, hogy már két alomból két elhagyott gyereke van?
Én ráadnám a kabátot, amikor csomagol...erről hazudni...ez anyagi és érzelmi kérdés is. Mi a fenét titkolhat még (most és bármikro a jövőben), ha ennek titkolására képes volt?! Nem tudonék benne megbízni ezek után. Ez azért nem olyan, hogy eltörte a kedvenc vázádat, és amíg be nem szerez egy ugyanolyat, addig igyekszik titkolni ...
Én nem tudom hogy az én lanyom apja letagadta e a gyereket, de nem látogatja.
Hasonló ez a történet az enyémhez. Nektek nincs még közös gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!