Anyám ma mondta el nekem hogy el fog válni apámtól 1 hónap múlva mit tegyek?
Esetleg probalj kulon-kulon beszelni anyudda es apuddal is. Mond el nekik, hogy ez bant teged es beszelj az erzeseidrol. Ne foglalj allast senki mellett, es ha egymasra rosszat mondanak neked, akkor kerd meg oket, hogy ezt ne tegyek, mert faj neked es attol te meg ugyanugy szereted oket.
En sokkla idosebb voltam, amikor elvaltak de akkor is nagyon fajt es rosszul ereztem magam. En probaltam segiteni nekik, de csak annyit ertem el, hogy par honappal kesobb valtak el. Mindkettejuk szeret engem es nem ereztem hogy kevesbe szeretnenek. Es tudo is hogy nem :-).
Ugy egy fel ev kellett, hogy elfogadjam es beletorodjek. Onnantol azt neztem, hogy ok jol erezzek magukat.
Az viszont buta dolog lenne, ha az o valasukra kenned, ha te nem erettsegizel le vagy nem sikerul a felveteli az egyetemre. Vilagos, hogy lesz most nehany nehezebb honaod lelkileg, de ha nagyon depresszioznal inkabb menj el a gyerekorvosodhoz es neki meseld el es kerd javasoljon neked pszichologust. (De ez ritkan ilyen sulyos).
Hugod, hogy hogy nem tudja? A szuleid neki miert nem.mondjak el???te miert nem mondod el neki? Ha csak utolag fogja megtudni orok eletre megsebzik vele es neheztelni fog erte. Ez nem tisztesseges. Vagy meg kisbaba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!