Hogy vegyem rá anyukámat, hogy engedje meg, hogy a barátomnál aludjak?
15 éves vagyok, lány.
Ott szeretnék aludni a barátomnál. De nem merem anyukámnak mondani, mert tudom, hogy nem engedné meg. Hogy tudnám rábeszélni?
Mellesleg nem akarok még lefeküdni a barátommal. (Ezt csak azért mondom, hogy ne kezdjetek el egyből szidni.)
Átverni nem akarom a szüleimet. Vagyis nem fogom azt hazudni, hogy a barátnőimnél alszok, közben pedig nem.
Nem értem, miért kell lenézni, mert 20 éves barátom van.
Manapság egy 15-16 éves fiú jobban akarja a dolgokat, mint egy felnőtt, aki meggondolja, mit csinál.
Lehet hogy megkívánom, de az az én bajom:D
Én leszek a hülye, magamra kell vetnem:D
Amúgy még nem kérdeztem meg. Nem akarom... Félek... Inkább megmondom a barátomnak, hogy nem tudok anyukámmal beszélni, várjunk még.:D
"Lehet hogy megkívánom, de az az én bajom:D
Én leszek a hülye, magamra kell vetnem:D"
Látod, látod!? Te is tudod, nagyon is jól, hogy benne van a pakliban. És anyukád is tudja, talán jobban mint Te.
És itt senki nem nnéz le azért, mert 20 éves a barátod, hanem inkább a naivitásod a megdöbbentő.
Mit írtad, 20 éves FÉRFI, és egy férfinak szükségletei vannak.
Ha nagyon-nagyon ott akarsz aludni, akkor azt őszintén meg kell beszélni anyukáddal.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!