Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy engedje meg, hogy a barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lány.

Ott szeretnék aludni a barátomnál. De nem merem anyukámnak mondani, mert tudom, hogy nem engedné meg. Hogy tudnám rábeszélni?

Mellesleg nem akarok még lefeküdni a barátommal. (Ezt csak azért mondom, hogy ne kezdjetek el egyből szidni.)

Átverni nem akarom a szüleimet. Vagyis nem fogom azt hazudni, hogy a barátnőimnél alszok, közben pedig nem.

2010. jún. 26. 13:50
1 2 3
 21/28 szimpla ***** válasza:
82%
16:13 as vagyok....kedves utolsó... nem tudom, miért nehéz elhinni, hogy vannak még ilyenek is a világon.... Az egy dolog, hogy milyen a mai világ, 14-15 éves lányok átlagba már nem szűzek..de képzeld...én az vagyok, és egy ideig még nemis szeretnék ezen változtatni...Ott aludtam..na és? Nem volt semmi. Ebbe mi a hihetetlen?
2010. jún. 26. 16:23
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog az őszinteség, de azért gondold bele magad az édesanyád helyzetében. Ráérsz még ott aludni a fiuval, hisz a fius szülők is mit gondolnak rólad, s ezért el is itélhetik szüleid neveltetését. Én nem siettetném a témát, bármennyire őszintének tünik is az, hogy nem a lefekvés, az összebujás az elsődleges.
2010. jún. 26. 17:28
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért kell lenézni, mert 20 éves barátom van.

Manapság egy 15-16 éves fiú jobban akarja a dolgokat, mint egy felnőtt, aki meggondolja, mit csinál.

2010. jún. 26. 19:33
 24/28 anonim ***** válasza:
megkérdezted? elengedett anyukád?
2010. jún. 27. 12:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
háát azért nem tudom....amikor legelőször aludt nálunk a barátom én is mondtam hogy nem lesz semmi stb stb...de ezt egészen adig fogod igy gondolni amig elnem jön az este, a sötét,a szenvedélyes csókolózás, simogatás itt-ott és akkor már nem fogsz tudni ellenkezni :) hidd el te is meg fogod kivánni...
2010. jún. 27. 19:29
 26/28 A kérdező kommentje:

Lehet hogy megkívánom, de az az én bajom:D

Én leszek a hülye, magamra kell vetnem:D

Amúgy még nem kérdeztem meg. Nem akarom... Félek... Inkább megmondom a barátomnak, hogy nem tudok anyukámmal beszélni, várjunk még.:D

2010. jún. 27. 19:49
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várj ezzel az ottalvással. Anyukád félt, szóval biztosan nem véletlenül ellenzi a dolgot.
2010. jún. 28. 22:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy megkívánom, de az az én bajom:D

Én leszek a hülye, magamra kell vetnem:D"

Látod, látod!? Te is tudod, nagyon is jól, hogy benne van a pakliban. És anyukád is tudja, talán jobban mint Te.

És itt senki nem nnéz le azért, mert 20 éves a barátod, hanem inkább a naivitásod a megdöbbentő.

Mit írtad, 20 éves FÉRFI, és egy férfinak szükségletei vannak.

Ha nagyon-nagyon ott akarsz aludni, akkor azt őszintén meg kell beszélni anyukáddal.

23/L

2010. jún. 29. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!