Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy engedje meg, hogy a barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lány.

Ott szeretnék aludni a barátomnál. De nem merem anyukámnak mondani, mert tudom, hogy nem engedné meg. Hogy tudnám rábeszélni?

Mellesleg nem akarok még lefeküdni a barátommal. (Ezt csak azért mondom, hogy ne kezdjetek el egyből szidni.)

Átverni nem akarom a szüleimet. Vagyis nem fogom azt hazudni, hogy a barátnőimnél alszok, közben pedig nem.

2010. jún. 26. 13:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%
menjetek el közösen fogamzásgátlót feliratni és akkor megnyugszik
2010. jún. 26. 14:51
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

én is azt tenném, amit 14.10-es javasolt: mondd el, h nagyon szeretnél vele aludni, de nem akartok még lefeküdni egymással, egyébként tisztában vagy a dolgokkal és elsietni sem akarjátok.

mennyi ideje vagytok együtt egyébként? és ő hány éves? ismerik a szüleid?

2010. jún. 26. 14:51
 13/28 A kérdező kommentje:

Több, mint 3 hónapja.

20 éves.

És ismerik a szüleim. Egyik nap anyukámmal pont róla beszélgettünk, és azt mondta, hogy látszik a barátomon, hogy normális. (Anyukámnál a normális azt jelenti, hogy kedves, őszinte, megértő meg ilyenek.)

2010. jún. 26. 15:12
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Most összegezzük. Hogy tudnád rávenni az anyukádat 15 évesen, hogy egy 20 éves srácnál aludhass, akivel 3 hónapja jársz? És hogy tudnád meggyőzni, hogy nem fogtok lefeküdni? Elárulom: SEHOGY
2010. jún. 26. 15:17
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
3 hónap után ott akarsz aludni a 20 éves barátodnál 15 évesen, ehhez csak gratulálni tudok, érett, felnőtt viselkedésre vall!
2010. jún. 26. 15:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt a mindenit! Egészen addig együtt éreztem veled míg nem írtad hogy 20 év és három hónap. Szerintem nincs a földön olyan 20 éves pasi aki egy ártatlan ottalvás alkalmával ne próbálná meg rádumálni a barátnőjét hogy feküdjön le vele, aki meg ugye belemegy mert "szereti". Ezt szerintem anyukád is pontosan tudja, ő is volt ám fiatal. Szerintem bőven ráérsz még ottaludni, sőt talán érdemes lenne elgondolkodni, nem idős-e hozzád...
2010. jún. 26. 15:24
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

3 hónap után én biztos hogy nem engedném és szerintem anyukád sem fogja és ezt neked is meg kell érteni!

Én 1 év után aludtam ott a barátomnál akkor voltam 16 éves a párom meg 19! Már nem voltam szűz 8 hónap után feküdtünk le és ezt anyukám is tudta! Azért is engedte meg mert felelősségteljes vagyok és tudta hogy védekezünk nah de 3 hónap után tuti nem engedte volna meg hogy együtt aludjunk még akkor sem amikor tudta hogy nem lett volna semmi sem!

Nem is értem hogy hogyan gondolod ezt hogy ennyi idő után ott alhass nála? Szerinted a 20 éves barátod ezt nem értené félre és nem mászna rád?

20/L

2010. jún. 26. 15:24
 18/28 anonim válasza:
64%
Sehogy. Neked még a baribabák valók. Vegyed a kezedbe és azokkal játszadozz.
2010. jún. 26. 16:12
 19/28 szimpla ***** válasza:
50%
hát...meg ne haragudjatok, de én is 15 éves vagyok, a barátom most lesz 20. több, mint 4 hónapja vagyok vele, és aludtam már náluk, és képzeljétek...semmi nem történt! most jöhetnek a kritikák, hogy milyen anya az, aki elengedi a 15 éves lányát...hát elmondhatom, hogy jó! Megbízik bennem, ezért engedett el. És nem volt semmi.... És őszintén, a barátom sem akarja se erőltetni, se semmi. Ha kivár..legalább tudom, hogy szeret. Ha nem, akkor úgy sincs semmi értelme. Amúgy, kérdező..őszintén szólva, ha anyud bízik benned...talán elenged!
2010. jún. 26. 16:13
 20/28 anonim válasza:
92%

Az előzőnek.

Gratulálok. De ezt ne is akard senkinek bemesélni.

2010. jún. 26. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!