Egyedül leszek szenteste, és karácsony többi napján, életemben először. Mit tanácsoltok, hogy ne legyen szomorúság és szenvedés az egész?
Én elmennék dolgozni szerintem valahova.
Vagy barátkozz addig még van idő:)
Elotte sutnek a szuleimmel.bejglit vagy valami fincsi karacsonyi sutit, elokatacsonyozek veluk. Mielott meg elutaznak, mindegy hanyadikan van.
Hagynek sutit szentestere. Internetet kikacsolnam vagy legalabb a feszre fol nem lepnek...
Delelott feldiszitenem a fat, foznek valami finomat, kikeszitenem a korabban megsutott sutit. Kora este mar ugyis sotet van igy az egiket a fan felkapcsolnam, kibintanek egy uveg bort jol meginnam mikozben a szamitogepen/laptopon valami filmet megneznek es jo esetben szepen bealudnek es ataludnam magam masnap reggelre.
Voltam valas utan egyedul karacsonykor. Pont ezt csinaltam. Jot aludtam masnap kicsit fajt a fejem. Telefonkikapcsolasa is celszeru, hogy ne irj reszegen sms-t az exednek!:-)
Utolsó: az egyedüllétben a legjobb, hogy a szilvesztert kihagyhatom.
Utoljára kb főiskolás koromban élveztem talán.
Egy csomó, az év végi hajtásbsn elfáradt ember próbál úgy tenni, mint aki őrülten bulizik, miközben alapjában véve nem túl bulizósak, így a végén egy nagy piálásba fullad az egész, én meg nem nagyon iszom.
Másrészt az ünnepek miatti feszültség ott szokott igazán kijönni a parokból
De szomorú ezeket a kommenteket olvasni. :(
Mennyien vannak egyedül karácsonykor. :(
Senkinek sem szabadna egyedül töltenie...Hiszen erről szól a karácsony...A szeretetről,családról
Egyedül nem is karácsony :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!