Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg tapintatosa...

Hogyan mondjam meg tapintatosan az anyosnak hogy nem megyek a disznotorba segiteni?

Figyelt kérdés

Ki nem allhatom anyosekat. Ők nem akartak engem a fianak az anyam miatt mert az anyam konnyuveru, de en nem olyan vagyok, sot engem nem is az anyam nevelt.

Tobb mint 1 eve eggyutt elek a parommal, es az anyosek mindig keresztbetesznek, amugy meg teszik a szepet. Ketszinuek. Nem szeretenek vitat de nem akarok elmenni a disznotorba. A parom amugy se tuna menni mert dolgozik, de engem hivtak segiteni. Jo hogy ilyenkor jo vagyok. A multkor is mikr voltam a disznotorban, mindent en kellett csinaljak, jol kihasznaltak h ott vagyok ezt nem szeretnem ha megismetlodne. Szoval vitat nem akarok, de holnap fel kel hivjam h megmondjam h nem megyek. Mit talaljak ki? Mert nem dolgozom, az nem jo kifogas, tesom nincs, amuyg otthon ulnek holnap, nincs semmi programom.

2010. jún. 24. 22:37
1 2
 11/14 BlacktigerXXX ***** válasza:

Disznóvágásra menni jó :D

Ha meg kötsög az anyós, ne foglalkozz vele. Ha nem mész, az csak olaj a tűzre :)

U.I. ( Ha mégis elmennél ): A disznónak a hátsó lábát fogd, hajtsd hátra, markolj bele a combjának az aljába, és a teljes testsúlyod helyezd rá. :D:D:D

2010. jún. 24. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Részegen pofozta föl a fiát.....meg a többi is....khmm...mi ez itt ?! Mónika show onlájn?! :DDD lol
2010. jún. 25. 04:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Menj el, és segíts, mert ha nem mész el, azt is úgy fogják értékelni, hogy erre se vagy jó, mert egyből kitalálják, hogy csak kifogás az indoklás, hogy miért nem mész.

De na hagyd, hogy ugráltassanak, azt csináld, amihez értesz, és dicsérd az anyósod főztjét. :)

2010. jún. 25. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy ne haragudjanak, de nem szeretnél menni. Ennyi, felnőtt vagy. Miért vagy tekintettel az érzéseikre, ha ennyire kétszínűek?? Nem kell, törődj magaddal, állj ki magadért!
2010. jún. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!