Mi a véleményük az embereknek a magukban hangosan beszélő, erőteljes gesztikulációval kísért emberek magatartásáról?
Bar magamban nem beszelek hangosan de amugy hangosan beszelek.:) Van,hogy sima, egyszeru dolgoknal is a hangom az egekbe van. Es gesztikulalok hozza, altalaban a kezemmel.
De szerintem az ilyen dolgokkal nincsen semmi problema:)
Ja es nalam is az arcomra van mindig minden irva.Ezert vesztettem el a munkamat 2 honappal ezelott. Ezzel azonban van problema.Ezen javitani kell. Sebezhetove tesz ha mindig mindenki tudja mi jatszodik le benned. A nagynenem mindig azt mondta,hogy ha a helyzet ugy kivanja vedd fel a ple pofat es tegyel ugy,mintha minden rendben van.
Neked is igy kell tenned!!
Néha én is azon kapom magam,hogy félhangosan kimondom a gondolataimat,de én ezt csak otthon szoktam csinálni,és akkor,ha egyedül vagyok.Olyankor rám jön.Ez általában akkor tör elő,ha rengeteg harag,feszültség gyűlik fel bennem,és elkezdek valamin erősen agyalni.Olyankor kimondom a gondolataimat,magam elé meredve.Persze amint feleszmélek,leállítom magam.
Szerintem mindaddig,amíg tudod ezt a jelenséget kontrollálni,és mások előtt nem csinálod,nincs vele baj.Szerintem kitör belőled mindaz,amit gondolsz,érzel,mert esetleg máshol/más módon nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!