Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a “lusta...

Mennyire gyakori a “lusta apa” aki szinte semmit nem csinál a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Szitu ez: 2 gyerek 4,7 éves. Apa sose csinál semmit velük. Kezükbe nyomja a tablet-et. Hétvégenként délig alszik, felkel, visszamelegíti a reggelit amit órákkal ezelőtt csináltam mikor keltem a gyerekekkel (7-kor, mert hétvégén se alszanak tovább de ez nem lényeg...) majd leül a tv elé és estig nem kel ki a fotelból csak mikor a vacsorát az asztalra rakom. Majd felmegy a hálóba és nézi a kedvenc sorozatait.. Napközbe unszolom vidd a fiad focizni vagy vidd őket játszóra, bicajozni stb.. Mondja mindjárt! 1 óra múlva ugyanaz..De addigra már a gyerekek szétszednék a házat mert tele vannak energiával így inkább elviszem őket én! Pedig nekem ez a pár óra üres ház jól jönne mert hétvégén tudnék takarítani, vasalni stb.. Van másnak is ilyen tapasztalata a gyerekei apjával? Miért nem tudja élvezni őket? Játszani időt tölteni velük?
2018. okt. 27. 12:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Azt hiszem egy kezdő gyakoris kérdezett és a törzstagok válaszoltak.

Ez a gyakori is olyan, mint a játszótér, mutatjuk a tökéletest, csak abból látszik, micsoda feszültség van a válaszolóknál, hogy 5 válasz után, még valaki leírja 6.jára is ugyanazt.

Én még életemben nem láttam játszóteret, ahol ameddig látsz apukák játszanak.

2018. okt. 27. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

Ha ezt te megengeded az otthonodba, jó lökött vagy.

Bár ha nem az első perctől kezdve nyomod a kezébe a pasin ak a gyerekeket, akkor így jár az ember. Én tuti nem tűrném a helyedben.

2018. okt. 27. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
3 A ti házasságotok nem sokáig fog fenn állni. Vagy te fogod bedobni a törülközőt, vagy a fazon fog összeszedni magának valakit. A gyerekeitek meg már most szanaszét. Család az sehol-ez nem család ami nálad van. Ez egy szó szerinti állatkert.
2018. okt. 27. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Rá kellene bízni a gyerekeket egy fél napra. Ha mem vagy ott, akkor kénytelen lesz foglalkozni velük. Jujj! Még a kaját is neki kellene megcsinálni. Ezután lehet, hogy másképp állna a dolgokhoz. Az az apa, aki nem tapasztalja meg, milyen gyerkekkel egyedül, az nem veszi komolyan a teendőket.
2018. okt. 27. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem játék, hogy ide-ode bízzuk felelőtlen fszokra. Nekem apám pl nem adott enni, hiába kértem. Az női munka. Majd ha hazajön egy nő, az megcsinálja.
2018. okt. 27. 13:21
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

11

Nem, onnan tudni, hogy te régi gyakoris vagy, hogy akinek nem rossz az élete, az csak hazudhat szerinted.

Kérdező, a férjed nem lusta apa, hanem nem apa, nem férj, nem társ, semmi. Megbeszélitek és elmentek párterápiára. Utána jöhet a család felépítése. De ez csak akkor, ha mindketten akarjátok.

Különben akkor is el fogtok válni, ha 25 év hiteletek van.

2018. okt. 27. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk különélő apuka van 15 es 11 éves gyerekek. 2 hónap után találkoztak először nyáron Balcsin, ebéd utan elvonult a bnővel tv-zni a gyerekek meg halálra unták magukat. Mondjuk ezért is hagytam ott.
2018. okt. 27. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Válás után az ilyen "apa" veri a nyálát, hogy legyen láthatás, elviszi a gyereket, aztán lepasszolja (rokon, szomszéd, bárki jó), ő meg elmegy a barátnőjével bulizni. Két napig a kutya se törődik a gyerekkel, apuka pláne nem...
2018. okt. 27. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló a helyzet, de még csak 3 éves a gyerek.

Régen segített, akkoriban ő távol dolgozott, alig volt itthon, én csináltam sok mindent, de hétvégén pl. porszívózott. Mivel a munkahelyemen nem lehetett terhesen dolgozni így itthon voltam végig, akkor romlott el, látta hogy én kb. mindent megcsinálok itthon. Utána a gyerekkel folytatódott, hogy hát én egész nap itthon pihenek, ne mondjam, hogy neki kell a fárasztó munka után teregetni.

Majd vissza kellett mennem dolgozni, közben neki kényelmes munkája lett, többet van itthon mint én, de csak nézi a tévét meg gépezik, nekem pedig egy csepp szabadidőm nincs, most is menni kellene teregetni. És szerinte rosszul osztom be az időm mert mások is dolgoznak és van gyerekük.

Leginkább vissza tudnék költözni anyámhoz a gyerekkel, viszont ott valószínűleg nehezen lenne munkám. Anyósék a másik unokát is elperelték az apjától pedig sógornőm egy alkesz csaj, gondolom tőlem is próbálnák elvenni. A másik, hogy az ingatlan amiben lakunk nem közös, de sok pénzem benne van. Gondolom ezt se látom viszont ha csak úgy lelépek. De idővel le akarok lépni, ha nem változik semmi.

2018. okt. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!