Mennyire gyakori a “lusta apa” aki szinte semmit nem csinál a gyerekekkel?
Azt hiszem egy kezdő gyakoris kérdezett és a törzstagok válaszoltak.
Ez a gyakori is olyan, mint a játszótér, mutatjuk a tökéletest, csak abból látszik, micsoda feszültség van a válaszolóknál, hogy 5 válasz után, még valaki leírja 6.jára is ugyanazt.
Én még életemben nem láttam játszóteret, ahol ameddig látsz apukák játszanak.
Ha ezt te megengeded az otthonodba, jó lökött vagy.
Bár ha nem az első perctől kezdve nyomod a kezébe a pasin ak a gyerekeket, akkor így jár az ember. Én tuti nem tűrném a helyedben.
11
Nem, onnan tudni, hogy te régi gyakoris vagy, hogy akinek nem rossz az élete, az csak hazudhat szerinted.
Kérdező, a férjed nem lusta apa, hanem nem apa, nem férj, nem társ, semmi. Megbeszélitek és elmentek párterápiára. Utána jöhet a család felépítése. De ez csak akkor, ha mindketten akarjátok.
Különben akkor is el fogtok válni, ha 25 év hiteletek van.
Nálunk is hasonló a helyzet, de még csak 3 éves a gyerek.
Régen segített, akkoriban ő távol dolgozott, alig volt itthon, én csináltam sok mindent, de hétvégén pl. porszívózott. Mivel a munkahelyemen nem lehetett terhesen dolgozni így itthon voltam végig, akkor romlott el, látta hogy én kb. mindent megcsinálok itthon. Utána a gyerekkel folytatódott, hogy hát én egész nap itthon pihenek, ne mondjam, hogy neki kell a fárasztó munka után teregetni.
Majd vissza kellett mennem dolgozni, közben neki kényelmes munkája lett, többet van itthon mint én, de csak nézi a tévét meg gépezik, nekem pedig egy csepp szabadidőm nincs, most is menni kellene teregetni. És szerinte rosszul osztom be az időm mert mások is dolgoznak és van gyerekük.
Leginkább vissza tudnék költözni anyámhoz a gyerekkel, viszont ott valószínűleg nehezen lenne munkám. Anyósék a másik unokát is elperelték az apjától pedig sógornőm egy alkesz csaj, gondolom tőlem is próbálnák elvenni. A másik, hogy az ingatlan amiben lakunk nem közös, de sok pénzem benne van. Gondolom ezt se látom viszont ha csak úgy lelépek. De idővel le akarok lépni, ha nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!