Milyen lány neveket tudtok?
Figyelt kérdés
A feleségemmel már kifogytunk. Valakinek valami ötlet?2010. jún. 24. 18:45
1/25 anonim válasza:
Annabell, Izabella, Júlia, Linett, Jázmin, Léna, Laura, Anita, Anna, Bella, Beáta, Barbara, Borbála, Julianna. Milyen hangzásút szeretnétek, ez így iszonyú tág fogalom :D
2/25 anonim válasza:
Manga! Nagyon régi név még a honfoglalás idejéből ha jól tudom. Ha egyszer megáld az Isten (és nem a postás) egy kislánnyal akkor tuti, hogy a Manga nevet fogja viselni!
19f
3/25 anonim válasza:
Fú, nagyon sok nevet, fel se lehet itt sorolni:D De vannak nagyon furcsa nevek is, én olyanokat nem adnék a gyerekeimnek. De igaza van egy hozzászólónak, milyenre gondoltatok? Ritka, külföldi név, vagy szép, hagyományos névre?
5/25 anonim válasza:
Natália, Babett, Petra, Lili, Viktória, Sára, Eszter, Luca, Panna
6/25 anonim válasza:
Aletta,Brenda,Kiara,Niké,Atina,Hanna,Liza,Kíra,Lara...
7/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az Emili.
Dorisz, Laura, Noémi. Most több nem jutott eszembe :D
9/25 anonim válasza:
Bocs az offért, de hogy érted azt hogy "kifogytatok"? Ez már hányadik baba lesz? Elég vastag az utónévkönyv. :)
10/25 anonim válasza:
Nekem tetszik az Iringó, Ingrid, Hanga, Nóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!