Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki ezen...

Van itt olyan ember, aki ezen az oldalon keresztül "bukott le" mondjuk a párja előtt?

Figyelt kérdés
Pl.kiirt egy kérdést és a párja/ családtagja /ismerőse ráismert és borult az élete?
2010. jún. 24. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szexuális jellegű gondjainkat itt próbáltuk megoldani. Mindketten :D És egy idő után lebuktam, hála Key Loggernek :D Meg ő is, csak én simán ráismertem a stílusa alapján.
2010. jún. 24. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
én úgy buktam le az ex barátom elött,h tudta a jelszavam az e-mailcímeimhez. Több van,és egy olyannal regisztráltam ide, amit már nem használtam. Unatkozott és megnézte nekem h kaptam e oda e-mailt. És végignézte az összes! válaszod érkezettes üzit,majd jött számon kérni dolgokat. Vicces,h akkor már nem voltunk együtt,és nekem kellett volna felháborodnom,h mit turkászik az e-mail fiókomban :S
2010. jún. 25. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi az a Key Logger?

Én pont amiatt nem hangoztatom a páromnak, hogy látogatom ezt az oldalt, hogy ne boruljunk...Pedig igaziból a hozzászólásaim 99%-ban arról szólnak, mennyire szeretem. Mégis van 1-2 dolog, amiről jobb ha nem tud. Igaz, elmondtam neki a minap, hogy amikor mélyponton voltunk a viselkedése miatt, megtetszett nekem más. Szóval igazából nem kéne hogy boruljunk amiatt, amit itt olvashat.

A mi kapcsolatunk már előtte tönkrement, ezért írogatok most is itt, ahelyett hogy befeküdnék mellé aludni.

Amúgy a múltkor észrevettem, hogy gyakorikérdésezett. Kiszúrhatta, hogy én is járok ide, de az is lehet, hogy a Google vitte őt ide torrent-ügyben, mert épp olyan kérdést nézegetett.

2010. jún. 27. 02:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Na, megnéztem, szóval valami kémprogram?

Na szép...Beütöttem a keresőbe, és a D meghajtómra kihozott 4 fájlt.

includes.keyloggers.zip

Keyloggers.sbi

KeyloggersC.sbi

Most akkor megfigyelt vagyok? Ezt azért kétlem, mert a módosítás dátuma 2007 és 2008, amikor a mostani párom még sehol sem volt...Vagyis alakulóban volt, de a gépem közelébe se juthatott.

A volt élettársam meg nem telepíthette, én tanítottam meg netezni is 2007-ben, igaz, a dátum stimmel...De még az e-mailjét se bírta megnyitni sokáig nélkülem. Fölrakott volna egy ilyen progit? Most nem bántani akarom, de a 8 általánosával és nulla nyelvtudással kétlem. Én a fősikolámmal se tudom kitalálni, hogy működik ez a program:( A mostani párom simán tud ilyeneket, de ő szerintem nem kémkedik, annyire nem féltékeny sajnos rám, meg mondom, 2007-ben még nem voltunk együtt.

Na, lehet hogy kiírom külön kérdésben...

A volt párom nem lehetett, mert teljesen összezuhant, amikor közöltem vele, hogy vége. Ha olvasgatott volna, már rég tudnia kellett volna. De akkor mi ez itt a gépemen???

Volt egy kissrác, akinek néha megengedtem, hogy netezzen, talán ő volt??? De hát mit érdekelte őt, mit csinálok én a gépen???

2010. jún. 27. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!