Mitcsináljak, apám kiakadt, hogy mama vett egy notebookot a bizonyítványomért?
nekem is kiszokott borulni az apukam, ha mama pl, penzt ad.
Am nem ide tartozik, de; mennyi volt a notebook? ;)
lány vagyok de mind1 :)
84 ezer ( egy kicsit sok,de ez volt a legolcsóbb)
Örülj, hogy mamád ilyen okos, örülj a bizonyítványnak, meg a notebooknak!
Apukádra ne haragudj, és ne is izgasd magad ezen. Ezer dolog motiválhatja(spórol, mamát félti, ő nem kapott anno semmit, másra kell neked..stb, de biztos, hogy túlaggódja)
Az is biztos, hogy ez apud lelkibaja, tehát nem neked kell megoldanod. Majd az anyukája elmagyarázza a kisfiának(apudnak), mit miért tesz, ha akarja - vagy nem, nem kötelessége indokolni végülis.
Te csak örülj, ne hagyd elrontani az örömed! Ez az ő játszmájuk. Neked nem kell aggódni e miatt.
Tudod, a felnőttek már merevek, meg már sok csalódás érte őket, sokszor ami egy gyereknek nem is gond, azt egy felnőtt olyan nehezen érti meg, vagy túlizgulja - de meg fogja oldani, segítség nélkül.
megérdemelted, örülj neki!
Nem lehet, hogy azért akadt ki apud, mert úgy véli, hogy egy 14 évesnek minek még notebook, főleg egy szimpla bizonyítványért? Középiskolába még nagyon nem kell notebook, nekem sem kellett, pedig informatikusnak tanulok. Főiskolában kaptam csak notebookot, bár az is iskolai pénzből ment.
Szerintem felesleges még neked notebook.
Pláne, hogy elvileg te csak 6.os vagy, és úgy mész 6 osztályos gimibe, ha nem tévedek. Ilyen korban még minek notebook? Tudod már egyáltalán minek akarsz tanulni gyerekfejjel?
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!