Nálatok mindenki a saját családját "rendezi", vagy egymásét?
Tehát a lényeg: Ha gondod van mondjuk anyóssal, apóssal, sógornővel, bárkivel a házastársad családjával kapcsolatban, akkor a társadat kéred meg, hogy beszéljen vele?
Vagy Te magad beszéled meg az illetővel?
És még egy kérdés: Ha a házastársadat megkéred, hogy beszéljen a családjából az illetővel, nem mondja azt a társad, hogy "beszélj vele te"?
20
Gyönyörűen bemutatkoztál.
Olvasni persze, nem megy.
MINT ÍRTAM korábban, minden, nem funkcionális analfabéta által érthető módon, én NEM konfrontálódom. Nincs miért, mert úgy élünk.
További kellemes elkerülést és pattogós cirkuszt kívánok.
KÉRDEZŐ
Nagyon szívesen! :)
Egyiket sem kizárólagosan. De szerintem ez annyira helyzetfüggő.
Anyósom pl. különélésünk ellenére hajlamos gyerekként kezelni a párom, és vele együtt engem is. Volt, hogy a páromnak is utánam fel kellett szólalni, hogy megértse, mi a helyzet.
De pl. miután megszületett a gyerekünk, én lettem, aki határozottabban lépett fel, ha szükséges volt.
Aztán egy ideje anyósom a párommal kommunikál a gyerekről, így természetesen ő is válaszol neki. Ha véletlen velem, akkor én. De ha pl. szükséges, megbeszéljük itthon, és együtt mondjuk el.
Szerintem erre nem nagyon lehet általánosítani, mert sokféle helyzet lehet, és más megoldást kíván mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!