Mi jut eszetekbe a Klára névro"l?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 13:29
11/19 anonim válasza:
egy ordas nagy ribanc aki mellesleg nem csak h. csúnya de még telt is és leakarta szopni a barátom aki jóval öregebb nála mondjuk úgy h. barátom már az iskolapadot koptatta mikor a kislány megszületett:)
12/19 anonim válasza:
A régi magyartanárom. Egy zseni volt.
13/19 anonim válasza:
a régi magyartanárom és a nagymamám
14/19 anonim válasza:
Egy kifinomult, kedves, szép kis teremtés, aki mindig mosolyog és különbözik a többi korabeli erkölcstelen lánytól. Igazi gyöngyszem. Abszolút ez jut róla eszembe, de akkor, ha Klárának hívjuk. Ha valaki először meghallja ezt a nevet, kicsit ómódinak tűnhet, pedig a kiejtése is nagyon szép.
15/19 anonim válasza:
A volt ofőmet hívják Klárának. Nem szeretem azt a nőt.
16/19 anonim válasza:
egy csaj aki 13 évesen vörösre festett hajjal játszotta a felnőttet a tömbházunkban és oktatott ki, amikor én már nagykorú voltam:))
vagy az orvosom is eszembe juthatna...
18/19 anonim válasza:
Az idióta matektanárom, aki egyben az igazgatóhelyettes is
19/19 anonim válasza:
1. TEHÉN
2. BIRKA
3. EGY VÉN Q..VA :-)
Nagyjából ezek jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!