Fiú vagy lány vagy? Hány gyereket szeretnél? Fiút vagy lányt jobban?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 08:05
12/27 anonim válasza:
Nekem 1 fiam 2 lányom van,és pont ez volt a nagy álmom:D
13/27 anonim válasza:
én 3-at szeretnék (ebböl egy szeptemberben születik), párom meg legalább hetet vagy egy focicsapatot :D tiszta anyagi csöd lenne de azért mulatságos a felvetés :D
22/L
14/27 anonim válasza:
én négyet szeretnék. két fiú két lány, de mindkettőből szeretnék legalább egyet.
20 l
15/27 anonim válasza:
Tök jó, hogy az eddigi válaszadók közül mindenki legalább 2-t szeretne, de inkább 3-at.:)Legalább megoldódna a népességcsökkenés problémája.
16/27 anonim válasza:
(Off: Hát igen, jó, hogy mindenki ennyi gyereket akar, de sajnos nehéz olyan munkát találni, ami mellett a gyereknek az anyagi biztonságot is meg tudnánk/tudjuk adni -plusz ha még ugye ott a lakáshitel is...-. Nőként nagyon nehéz úgy munkát találni, hogy van legalább egy vagy kettő gyereked... Én is örülnék a nagy családnak, ha a gyerekemnek lenne testvére, akivel tud játszani, és akire azután is számíthat, hogy esetleg én már nem leszek, de sajnos nagyon nehéz manapság a gyerekvállalás. A kedv ehhez sajnos kevés... 24/L)
17/27 anonim válasza:
Egyet, vagy kettőt. Egy fiú, egy lány(ha ikrek lennének nagyon örülnék.) ha egy lenne, akkor mindegy, talán lányt egy picivel jobban szeretnék, viszont a párom fiút. :) de ez teljesen mindegy, úgy sem mi döntjük el.
18/27 anonim válasza:
Én hatot szeretnék, mert imádom a gyerekeket: három sajátot, és három örökbefogadottat:)
18/L
19/27 A kérdező kommentje:
aztaaa!!!
6 gyerek nem semmi...
sok sikert:)
2010. jún. 23. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!