Keresztelőre milyen ajándékkal menjek?
Plüsst ne vigyél, tonna számra van biztosan már most is ott. Gyerekjátékból sok a gagyi, időnként veszélyes, szerintem azt is hagyd ki, mert gyerektelenként nincs tapasztalatod benne, melyik jó, melyik kerülendő.
Babaruházat kiváló ötlet, a baba méreténél nagyobbat vegyél. Valami édes kis téli holmi pl. jó lenne (sapkát nem érdemes vinni, nagyon változó a fejmérete a gyerekeknek, nehéz eltalálni a megfelelő méretet). Mondjuk egy téli kocsitakaró (ezzel lehet a picit télen a babakocsiban betakarni).
Keresztelőre csak a keresztszülő szokott ajándékot venni. arany karkötő óriási marhaság egy gyerek sem hord aranyat még nagyobb korában sem...
Brendon, Asti boltokba nézzél be, rengeteg hasznos holmi van. Jön az ősz, tél, nagyon jó választás egy puha takaró, pléd, azt nagyon sokáig tudják használni.
Ez is szuper, de van 6-7 között is rózsaszín macis. Attól függ, mennyit szánsz rá, de szerintem 2-3 ezerért bőven elég.
Mi keresztszülőként is csak a keresztelő ruhácskát meg a kiegészítőket álltuk, plusz ajándék nem volt.
Ha nem ti vagytok a keresztszülők, szerintem felesleges külön ajándékot venned, a párod vett ajándékot, az nyilván kettőtök nevében kerül átadásra.
Köszönöm a válaszokat.
Egy kis ruha és egy gyermekbiblia mellett döntöttem, aztán kérdés, hogy délután találok-e az üzletekben:)
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!