Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztelőre milyen ajándékkal...

Keresztelőre milyen ajándékkal menjek?

Figyelt kérdés
Párom testvérének a kislányát keresztelik. Még csak egyszer találkoztam a családdal. Ma tudtam meg. Holnap utazunk. Vasárnap lesz a keresztelő. Netről már nincs időm rendelni. Valami aranyos babaruha vagy kis mesekönyv jó lehet? Párom már vett ajándékot. De sztem illik valamit külön is vinnem.
2018. szept. 20. 21:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Kis aranyos plüss állatka, azt imádják a gyerekek, és emlékbe is jó.
2018. szept. 20. 21:32
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Plüsst ne vigyél, tonna számra van biztosan már most is ott. Gyerekjátékból sok a gagyi, időnként veszélyes, szerintem azt is hagyd ki, mert gyerektelenként nincs tapasztalatod benne, melyik jó, melyik kerülendő.

Babaruházat kiváló ötlet, a baba méreténél nagyobbat vegyél. Valami édes kis téli holmi pl. jó lenne (sapkát nem érdemes vinni, nagyon változó a fejmérete a gyerekeknek, nehéz eltalálni a megfelelő méretet). Mondjuk egy téli kocsitakaró (ezzel lehet a picit télen a babakocsiban betakarni).

2018. szept. 20. 23:17
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
boríték...
2018. szept. 21. 03:30
 4/16 anonim ***** válasza:
12%
Gyermek imakönyv, gyerekbiblia stb.
2018. szept. 21. 05:47
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
Mi is most megyünk keresztelore vasárnap.Mi leszünk vagyis en az egyik kereszt szulo.Bajban voltam en is az ajándékkal kapcsoltban,főleg hogy fiú.Mi egy arany karkotot vettünk neki.Vagy pénzt adtunk volna vagy ezt.E melett maradtunk.Elég drága volt,de na..remélem tetszeni fog nekik.Ha nem meg beadják a zaciba.
2018. szept. 21. 07:12
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Keresztelőre csak a keresztszülő szokott ajándékot venni. arany karkötő óriási marhaság egy gyerek sem hord aranyat még nagyobb korában sem...

Brendon, Asti boltokba nézzél be, rengeteg hasznos holmi van. Jön az ősz, tél, nagyon jó választás egy puha takaró, pléd, azt nagyon sokáig tudják használni.

2018. szept. 21. 08:05
 7/16 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Ez is szuper, de van 6-7 között is rózsaszín macis. Attól függ, mennyit szánsz rá, de szerintem 2-3 ezerért bőven elég.

2018. szept. 21. 08:09
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Mi keresztszülőként is csak a keresztelő ruhácskát meg a kiegészítőket álltuk, plusz ajándék nem volt.

Ha nem ti vagytok a keresztszülők, szerintem felesleges külön ajándékot venned, a párod vett ajándékot, az nyilván kettőtök nevében kerül átadásra.

2018. szept. 21. 09:00
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
Egy szép pár fülbevaló vagy nyaklánc, örök emlék maradhat :)
2018. szept. 21. 09:15
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egy kis ruha és egy gyermekbiblia mellett döntöttem, aztán kérdés, hogy délután találok-e az üzletekben:)

Köszönöm még egyszer!

2018. szept. 21. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!