A barátom nem akar a szüleinek bemutatni. Mit tegyek?
A párom nincs valami jó kapcsolatban a szüleivel, 2 éve költözött el otthonról. Mi 1.5 éve vagyunk együtt de még soha nem találkoztam a szüleivel, ami kicsit már zavaró számomra. 2-3 hetente jár haza pár órára, de sose visz magával.
Ő leginkább nálunk lakik és alszik az utóbbi 3-4 hónapban így ő folyamatosan találkozik a szüleimmel. A szüleim is folyton nyaggatnak, hogy miaz, hogy nem találkoztam még az ő szüleivel stb... Mivel tudjam rávenni, hogy találkozhassak velük? Vagy inkább ne eröltessem?
19/L
Nem kinyavajogni kell, hogy vigyen el, handm konkrétan megkérdezni, hogy mi az oka annak, hogy másfél év alatt ő többször elment hozzájuk, de nélküled.
Őszintén, tárgyilagosan megbeszélni kell, nem drámázni, játszmázni, kinyavajogni (ómájgád) és társai.
Ha pedig nem ad korrekt, egyértelmű választ, akkor én erősen megkérdőjelezném ennek a kapcsolatnak az igazi,mlelkileg intim mivoltát.
Biztosan szégyelli őket, mert alkoholisták, vagy valami más okból kifolyólag.
Én ultimátumot adnék, vagy bemutat nekik, vagy haza költözik.
Mi meg 3 éve vagyunk együtt és én sem mutattam be.
Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!