Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most erre mit kéne reagálnom?...

Most erre mit kéne reagálnom? Miért kell ilyeneket irogatni?

Figyelt kérdés

Félévkor sulit váltottam bizonyos okok miatt.

És a régi sulimban ismertem meg a mostani barátomat, Ő ottmaradt, ha minden igaz jövőre őis átjön az én mostani sulimba. És ott maradt az akkori "legjobb barátnőm is" Legalábbis annak hittem, amikor eljöttem egyre több mindent hallottam vissza, hogy megaláz a hátam mögött stb.

Én letöröltem magam minden közösségi oldalról, meg a barátom is. A kutyámnak régen még csináltam egy adatlapot az egyik oldalon, csak úgy jófejségből, de a kutyám meghalt kb 1 éve, így néha még arról az adatlapról nézegetek másokat. A minap megnéztem a volt legjobb barátnőm lapját, és ma ezt a levelet irta nekem:

"Szia!

Nem igazán örülök,h nézegeted az adatlapomat,de ha már ezt teszed akkor lehetőleg a sajátoddal nézd,ne egy döglött kutyáéval.ja tényleg!a sajátoddal nem tudod nézni,mert voltál olyan szánalmas az "msn-szerelmeddel" együtt,h törölted magad mindenféle közösségi oldalról.

( mondjuk nem is baj) Csak szeretnélek megkérni arra,h a jövőben NE LÁTOGASD az adatlapom,főleg NE EGY KORCSÉVAL.Megértésedet köszönöm.Választ nem kérek!!"

Szerintetek?

2010. jún. 22. 18:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyből tudná, hogy Te vagy a dolog mögött. Aztán, ha képes ilyeneket írni, kitudja miket híresztelne ezután. Inkább csak írj valami olyasmit, amit írtam, csak cifrázd ki, ha nagyon vissza akarsz vágni.
2010. jún. 22. 20:04
 22/24 anonim válasza:
100%
Szerinttem ne írj viszza neki semmit mert akkor te is annak a kis szutyoknak a szintjére süllyedsz le, és annyit meg nem ér az egész!!!
2010. jún. 22. 20:50
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
sztem is tedd föl napiszarra, sőt legyen napiszar celeb, úgy mint pl. Purger Nóri vagy Cseh Csaba......lehet, hogy sejtené, hogy te állsz a dolog mögött, de kit érdekel,attól még kint van napiszaron :DDD
2010. jún. 22. 22:12
 24/24 anonim ***** válasza:

XD

mekkora egy rib*anc ...wáj de megtépném a csajt..

2010. jún. 23. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!