Most erre mit kéne reagálnom? Miért kell ilyeneket irogatni?
Félévkor sulit váltottam bizonyos okok miatt.
És a régi sulimban ismertem meg a mostani barátomat, Ő ottmaradt, ha minden igaz jövőre őis átjön az én mostani sulimba. És ott maradt az akkori "legjobb barátnőm is" Legalábbis annak hittem, amikor eljöttem egyre több mindent hallottam vissza, hogy megaláz a hátam mögött stb.
Én letöröltem magam minden közösségi oldalról, meg a barátom is. A kutyámnak régen még csináltam egy adatlapot az egyik oldalon, csak úgy jófejségből, de a kutyám meghalt kb 1 éve, így néha még arról az adatlapról nézegetek másokat. A minap megnéztem a volt legjobb barátnőm lapját, és ma ezt a levelet irta nekem:
"Szia!
Nem igazán örülök,h nézegeted az adatlapomat,de ha már ezt teszed akkor lehetőleg a sajátoddal nézd,ne egy döglött kutyáéval.ja tényleg!a sajátoddal nem tudod nézni,mert voltál olyan szánalmas az "msn-szerelmeddel" együtt,h törölted magad mindenféle közösségi oldalról.
( mondjuk nem is baj) Csak szeretnélek megkérni arra,h a jövőben NE LÁTOGASD az adatlapom,főleg NE EGY KORCSÉVAL.Megértésedet köszönöm.Választ nem kérek!!"
Szerintetek?
Áhh...visszairnék én neki. De szerintem ugysem olvasná el. Vagy mégnagyobb lenne az öröme, vagy én nemtudom.
Nagyon mérges vagyok. Megtudnám tépni.
De szerintetek mit tegyek? Látogassam már csak azért is? Vagy mit tegyek? Tökre megalázva érzem magam
ezt irtam vissza neki:
Köszi, jót mulattam rajta! :D
ezjó?
Hát ha valaki az én imádott kutyusomat gyalázná aki az én hűséges legjobb barátom és sajnos meghalt, és egy ribanc ócsárolni meg korcsozni merné...háát ha engem gyalázna nem érdekelne, de én amondó vagyok a családomat és a kutyámat senkise bánthatja!
Én megkeresném és kikapna tőlem a drága és 3szor is meggondolná legkozelebb mit irogasson a szánalmasja!
meséltem barátomnak és azt mondta, hogy szánalmas, és tiszta hülye a csaj. (ismeri)
Én meg jól kiosztottam, hogy soha senkitől se védene meg, és hogy csak ennyi a reakciója, meg hogy tök beszari.
Jogos volt? Vagy nem?
Ezt igazából neked kéne megoldani!
Lányok vagytok és ezt nektek kell egymásközt megoldani! Illetve a te kutyádat és téged sérteget, ugyh neked kéne nagyranyitni a szádat és elengedni 1-2 csattanós pofont!
nem szoktam vele találkozni, utba sem esik.
Felcsöngetni meg nemfogok hozzá a panelba, hogy hello gyere már le hadd pofozzalak fel.
de ha engem bántanak akkor a barátom igenis megvédhetne
Na, én biztos, hogy visszaírnék neki! Nem tudom milyen képei vannak kirakva, de mostanában nagyon menők a pózolgatós képek... Írnám, hogy szoktam nézni a képeket, hogy éppen kin lehet röhögni egy jót, vagy épp ki fog napisz.arra kerülni... Egyébként is annak az adatlapját nézed meg akiét akarod, az meg kit érdekel, hogy örül-e, vagy sem? Az a szánalmas aki ilyenek pattog..
Ne haragudj, de barátnőd...nem komplett kicsit. Na, de az enyém is hasonlót csinált nem régen.
Most ez hogy van, töröltétek magatokat az oldalról, de te azért a halott kutyád képében mégis ott kísértesz?
Ha a barátod a halott macskája adatlapjával nézeget másokat, akkor persze védjen meg, egyébként meg kb. ennyi együttérzés várható el, ha te nem tartod be a "közös megegyezést."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!