Szerintetek az normális, hogy délután szeretkeznek a szülők miközben a gyerek is otthon van?
Szerintem lehetnének tekintettel a gyerekre, főleg ha már elég nagy ahhoz, hogy tudja mit csinálnak a szülei ha eltűnnek egy szép szombat délelőtt. Ha az ajtó becsuk, esetleg redőny is lehúz stb. akkor az elég egyértelmű. Mert bizony szerintem senki nem örül annak ha a mellette lévő szobában ott k*rnak a szülei vagy egyébként bárki más. Ha igen szerintem az sem egészséges. Nem tudom ki ujjong azon hogy "juujjj de jó anyámék megibt b*sznak szombat délután és eszükbe sem jut, hogy a kamasz gyerek 3 méterre van tőlük ..." Szerintem a szülők sem örülnének, ha a lányuk eltűnne a barátjával és úgy nyomnák az ipart szégyentelenül, hadd tudják csak.
Én éltem át ilyet és csak annyi jutott eszembe akkor, kb 8 évesen, hogy a szüleimben semmi szégyenérzet vagy empátia nincs, csak a b*szas az számít... Nem kellemes mit mondjak. Az sem kellemes amikor a szülők a nyaralóban este 7kor felvonulnak a szobába és maratont tartanak, tehát kb hajnalig recseg az ágy, nyögdécsel anyád és apád minden élvezés után megy wcre pisilni... És tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a 2 gyerek nem alszik és minden bizonnyal mindent hall. Aki ennek örül na az a beteg.
Aki személyesen nem érintett annak fogalma sincs milyen ez. Akkor nem lenne ekkora mellényük, hogy hát téged a gólya hozott, meg ez természetes stb. Azért vagyunk emberek és nem állatok, hogy tudjuk ezt szabályozni és légyen annyi eszünk, hogy nem vonulunk el toszni 2 gyerek nellett du 2kor.
Nem volt kellemes így felnőni, hogy anyadek szexualitása a nr1 minden utána jön, ha úgy van k*rnak a gyerekszobában is csak szex legyen... Szerencsére nem nagyon ismerek mást ilyen sztorikkal mint nekem van, tehát vannak még normalisabb szülők.
Puszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!