Hogy lehet leállítani az alternatív gyógymódokat tukmáló rokonokat?
Van egy rokonom, aki hisz mindenféle alternatív gyógymódban, kezdve a természetgyógyásztól az akupunktúrán át az auramasszírozásig (vagy mit tudom én, milyen kuruzslások vannak)
Felőlem magát úgy kúrálja, ahogy neki jól esik, de összejöveteleken mindig betalál minket a párommal, hogy ajánljon valami csodaszert (allergiás vagyok mindenre a világom, páromnak neurológiai problémája van)
Az a baj, hogy ezen az egy dolgon kívül nincs vele bajom, meg amúgy se akarok családi összejövetelen veszekedésbe keveredni, így inkább nem mondanám meg neki őszintén, hogy mit gondolok erről.
Egy darabig működött, hogy mosolyogva biztosítottam, hogy majd egyszer LEHET(!!) hogy utánanézek a dolognak (nem ígértem biztosra semmit!), de újabban már nem hagyja annyiban, mondja tovább a tuti tippjeit.
Hogy kell leszerelni, hogy megmaradjon a békesség, ne sértődjön meg, ne legyen vita?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!