Nálatok is ilyen zsivány a nagymama?
Buta, ostobaságot beszél ami idegesít. Számolni nem tud ha visszajárót kap 10e-ből 5-ért vesz valamit ès 3at kap vissza, elteszi.
Bezzeg ha családban pénzügyi dogokról van szó, teljesen helyén az esze.
Akkor nem zsivány, hanem szenilis.
Egyébként a miénk nem ilyen.
Idős korban sajnos előfordul. A szüleid is lesznek még ilyen szenilisek, és te is leszel majd egy napon.
Ez pont nem olyan dolog, amiről tehet szegény nagymamád.
Gondolom még gyerek vagy, azért állsz így hozzá.
Kifejezetten undorítónak tartom, hogy azért szapulod a háta mögött a saját nagymamádat, mert megöregedett és kicsit szenilis lett.
Azt látom, hogy a családi pénzügyek neked biztosan sokkal fontosabbak, de azért néha megpróbálhatnál kedves lenni szegény öreganyáddal, nem csak durrogni meg puffogni meg fröcsögni rá.
Eljön majd a szomorú nap, mikor eltávozik, és akkor talán még a te lelkiismereted is meg fog szólalni, hogy ejj, talán nem kellett volna szegény mamával egy büdös parasztnak lenni az utolsó éveiben...
"Bezzeg ha családban pénzügyi dogokról van szó, teljesen helyén az esze."
Ahahahahah jó a jelző akkor, hogy zsivány :-D
Demens embert nem szabad hagyni, hogy boltba járjon, és pénzt kezeljen.
Anyukám is demens , és én kezelem a nyugdíját, én járok boltba, és postára befizetni a számlákat. De a többi háztartási dolgot is én csinálom. Főzni se tud már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!