Holnap leszünk két évesek párommal, valami jó ötlet közös programra?

Menjetek el az Aqua World-be és érezzétek jól magatokat :) Vagy ha kikapcsolódni akartok, akkor valamilyen másmilyen fürdőbe :) [úgyis fedett egy része a fürdőnek kb mindenhol]
Vagy ha vodafone-osok vagytok, akkor használjátok ki a vodafone keddet [www.vodafonekedd.hu] és menjetek el moziba egy romantikus filmre :)
Vagy menjetek egy romantikus hangulatú étterembe =)

A mozi kilőve, nem szeretjük. :( Színházba nincs ruhánk. :D (Tudom, nem egyszerű.) Aqua World jó lenne, ha nem lenne vacak az idő holnap is. :(
De! A Tropicariumos ötlet nagyon jó, felvetettem, páromnak is tetszik! ^^ Hát ha nem jön annál jobb, akkor az marad, aztán este főzünk valamit ketten. :) Amúgy a többi múzeumban már mindketten voltunk, a Terror Háza meg nem igazán ilyen 2 évesek vagyunk, boldog párocskák vagyunk hangulatú szerintem. :P

Az Aquaworld-ös válaszoló vagyok.
Nem úgy gondoltam, hogy éjszakai, de tökjó, ez az ötlet tetszik :D
És igen, úgy gondoltam, hogy a fedett részben lennétek. Ott is van egy csomó csúszda, meg élménymedence :)

Pólus centerbe menjetek el korizni délután, aztán vacsi és irány vmi szórakozóhely, de szolidra gondolok, ahol lassúzni is lehet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!