Honnan szerezzek pénzt szerdáig? Anyám nem tud adni!
"életem szerelme" tavaly nyáron nem ment el Görögországba, mert én nem tudtam menni...helyette zsíros padlót, kályhát, fürdőt, teraszt pucolt a házban ahova költöztem...
Én biztattam, hogy menjen nélkülem, sőt már-már könyörögtem, hiszen neki is járt volna ennyi nyaralás...Nélkülem nem ment el egyszerűen...
Azt hiszem ez az életem szerelme...és nem az akiről te beszélsz...
Ha nélküled akar elmenni nyaralni akkor ott gondolkodhatsz, hogy mi a szitu...ha emiatt elveszíted, talán jobb is...:-S
Te hülyéskedsz?? 25 ezerből vonatjeggyel, költőpénzzel együtt tudod, hol fogsz kijönni ott! marha drága Horváto.! én csak nyár végén megyek szintén a barátommal, de már most erre spórolok! gondolj bele, mennyi mindent kell ott fizetned: kaja, szállás.. stb. vagy ezt majd a pasiddal fizetteted? na az lesz a szép.
kérj kölcsön rokonoktól, barátoktól, de legalább 50 ezret (de még abból se fogsz nagy lábon élni ott).
12:26
sztem szállás és egyéb megvan neki
25.000 elég lehet utazásra is.
Uram isten !
Ha a világnak csak ennyi kis problémája lenne az csodálatos lenne. Tudod, amíg te azon depizel hogy " kellene pénz vonatjegyre, meg költőpénznek", addig más országokban van rengeteg olyan anyuka aki azért imádkozik minden este zokogva a földre borulva , hogy a gyermekeinek tudjon legalább egy falat élelmiszert adni. Gondolkozz el hogy mennyire szerencsés vagy, hogy csak a költőpénzen és a vonatjegyen kell paráznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!