Kínos egyedül menni egy esküvőre?
Nagyon kínos.
Én egyszer egyedül mentem el esküvőre, és röhögtek rajtam...
"A kérdéseket (van barátod, miért nincs stb.) hogyan lehetne hatékonyan leszerelni?"
Ugyanúgy, ahogy a hétköznapokban.
Nem kínos, de sajnoa vannak nagyon hülye szokások ha esküvőről van szó. Sokszor azt tapasztaltam, hogy az emberek a józan eszük is képesek elveszteni...
Voltam már olyan esküvőn ahol pont nem volt párom és kijelöltek egyet mellém, a nagy napon találkozunk első alkalommal, de mivel nem illik egyedül lenni (koszorúslány voltam) így kaptam kísérőt....
Nem ciki egyedül lenni, és mi van akkor, ha valakinek a párja pont nem érzi jól magát, eltört a lába, akármi baja van, és nem tud menni? Vagy csak nincs a párja olyan hangulatban, hogy elmenjen, mert egyik nagybeteg hozzátartozója állapota rosszabbra fordult, netán hirtelen kórházba került, akármi lehet.
Nem hinném, hogy bárki kérdezősködni fog, hogy miért nincs barátod, de ha mégis, mondd az illetőnek, hogy most ne a te magánéleted tárgyaljátok ki, van most ettől sokkal jobb, fontosabb dolgod is. Azt elhintheted, hogy szingli vagy, ha valaki kérdezi, hadd vigyék a hírét, hátha egy olyan pasi, akinek megtetszettél küldött rád valakit érdeklődni, hogy kipuhatolja, hogy foglalt vagy-e, mert próbálkozni szeretne nálad.
Voltam esküvőn, ahol a szokásos nagyszájú, másokat beégetően vicceskedő násznagy vagy ki a manó, aki folyton produkálja magát, felállította a szingli lányokat, hogy na, akkor párt keresnek nekik.
A fél terem sietve távozott az előtérbe velem együtt, onnan néztük, hogy mikor ér véget a kínoskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!