Mit lehet ilyenkor csinálni? Vagy megnyugszanak majd?
A barátomat elég csúnyán megharaptam egy hülyeség miatt,ezért ő adott egy kis pofont.Anyuék megtudták és ezért csak ugy lehetünk együtt ha ő átjön,mert én egész nyári szünetbe nem tehetem ki a lábamat.15éves vagyok.szeptembertől Pestre fogok járni.De a pofont megse éreztem.Bocsánatot kért és azóta nagyon jól megvagyunk.Ez 2 hete volt.De már megörülök itt bent nem mehetek sehova.Apu jóba van a rendőrökkel és mindig erre járnak hogy megnézzék itthon vagyok e ,amikor apuék dolgoznak.
Kérlek segítsetek ne oktassatok ki.
Harapd meg a szüleidet is.
Valószínűleg megnyugszanak majd,de ha nem,akkor majd Szeptembertől úgyis ki kell engedniük.
Ja,és kérjél tárgyalást.
Na várjál megütött ami miatt nem engednek sehova, de ő attól ugyanugy átjár hozzád! Azt megengedik, hogy átjárjon hozzád de emiatt nem mehetsz sehova?
Apádék szédülnek?
szökjél kisanyám!
csak megbékélnek, és belátják, hogy egy ennyi idős gyereket már nem lehet kalitkában tartani.
Nem értem miért csodálkozol,hogy kaptál egy kis fülest??
Azokután,hogy elég csúnyán megharaptad... Sztem ezen nincs mit csodálkozni,Te provokáltad ki..,vagy rosszul látom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!