Szerintetek melyik név szebb a Titanilla vagy a Szimonetta?
Volt egy osztálytársam évtizedekkel ezelőtt, őt Titanillának hívták, Titinek becéztük.
Aztán lett egy Szimonetta nevű kolléganőm komoly beosztásban.
Nekem ez a két név semleges, de a lányok mindketten szerethetők voltak.
Nincs rossz tapasztalatom a nevekkel.
A Szimonetta egy fokkal jobb, ha a véleményemre vagy kíváncsi. :)
# 9/25-nél ott a pont.
Ha csak ez a két név létezne, akkor sem.
Igen, ahogy a 25-ös is írta A VEZETÉKNÉV SOKAT SZÁMÍT.
Nem értem aki leszólja. Nem az volt a kérdés, hogy hogyan tudod fikázni a nevet, hanem hogy melyik tetszik jobban. Aki meg a saját kis átlagos kedvenceivel próbálkozik be...hát inkább már nem mondok semmit.
Az a lényeg, hogy nektet tetszen.Ezek nagyon szépés különleges nevek. Akár még választanotok sem kell, lehet mindkettő. De gondoljátok át melyik passzol jobban a vezetéknevéhez, melyiket hogy lehetne becézni, vagy higy egy felnőtt embernek mennyire állnának jól becézésükkel együtt.
Nekem a Szimonetta jobban tetszik. Az én fülemnek ennek a névnek könnyedebb, kecsesebb a hangzása. Szerintem a becézése is jobb. ( pl. Szimi, Netti, Etta, Eti)
A Titanilla nekem inkább ilyen mesebeli beütésű. Szerintem becézni lehetne pl: Titi( de számomra ez nagyon röhejes hangzású), Nilla,Nilli, Illa, Ani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!