Szerintetek melyik név szebb a Titanilla vagy a Szimonetta?
Figyelt kérdés
Ez a 2 név esélyes, de nem tudunk dönteni. Valamilyen indoklás is jó lenne; bármi, ami eszetekbe jut.2018. aug. 6. 11:51
1/55 anonim válasza:
Szimonetta jobban tetszik , bár nem tudom miért.
2/55 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, az indoklás, hogy nevetséges hangzása van mindkettőnek. Most ezért ne támadj rám, véleményt kértél. (Hálistennek) nem az én gyerekemről van szó.
3/55 anonim válasza:
a Titanilláról ilyen luxus prosti jut eszembe vagy a Titanic XD inkább Szimonetta.
4/55 anonim válasza:
Mindkettő elég fura név, nem tetszik egyik sem.
5/55 anonim válasza:
A Mária, Éva, Katalin, Erzsébet, Júlia, Julianna, Anna.
6/55 anonim válasza:
Nekem a Titanilla nem tetszik, viszont szerintem a Szimonetta szép név :)
7/55 anonim válasza:
Ha ezek közül kell választani szigorúan, akkor a Titanilla.
A Szimonetta nekem komolytalan, ráadásul ismerek egy Szimonettát, és Sziminek hívják, szóval, nem. Titanillát is ismerek, ő a "Tita" névre hallgat.
Nekem mindkét név olyan egyébként, amit felnőttként normálisan viselni nem lehet. Kislánynak cukika is lehet, de nem lehet egy komoly pozícióban lévő Szimonettát normálisan megszólítani, olyan ... komolytalan, degradáló hatásuk van.
8/55 anonim válasza:
A szimonetta szerintem kicsit romas, titanillanak meg a regi ujfullandimat hívtak, de ha muszaj valasztani akkor titanilla
9/55 anonim válasza:
Mindegyik szörnyen erőltetett, giccses, ízléstelen.
10/55 anonim válasza:
A Titanilla a kevésbé rossz, de szinte mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!